Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin Muğla'da rahatsızlandı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin Muğla'da rahatsızlandı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Türkiye Buluşmaları programı kapsamında geldiği Muğla’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin Muğla'da rahatsızlandı
KAYNAK: İHA

Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Muğla’ya gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Dalaman Havaalanı'nda rahatsızlandı. Hemen Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şahin’in sağlık durumu kontrol altına alındı. 

AKP Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımızın küçük bir rahatsızlığı söz konusu oldu. Bu nedenle toplantıya katılamayacak. Kendisine hem şahsım, hem teşkilatım, hem de Muğla adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum,” dedi.

Fatih Şahin Kimdir?

20 Mart 1979’da Ankara’da doğan Fatih Şahin, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra serbest avukat olarak çalıştı. Meslek hayatına başladıktan sonra bir süre Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatlığını yapan Şahin, AKP Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreterliği ve 2009 yılında Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2011 yılında 24. Dönem AKP Ankara Milletvekili olarak TBMM’ye giren Şahin, Anayasa Komisyonu üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliği ve AKP TBMM Grup Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2016 yılında AKP Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, 2017 yılında ise AKP Genel Sekreteri olarak atandı. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Türkiye Buluşmaları Programı Muğla’da Devam Ediyor

Fatih Şahin'in rahatsızlanması nedeniyle toplantıya katılamamasına rağmen, AKP tarafından düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programı, partinin MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla devam etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan AKP Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca organize edilen Türkiye Buluşmaları kapsamında, bugün Muğla'da kıymetli Genel Başkan Yardımcımız, MKYK üyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikteyiz. Ülkemizin farklı şehirlerinden ilimize gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. AKP, milletimizin kurduğu ve her zaman milletimizin yanında olan bir partidir,” dedi.

Muğla’nın Her Köşesinde Temaslar Yapılacak

Başkan Gültekin Akça, programın Muğla'nın her noktasını kapsayacak şekilde planlandığını belirterek, “Şehrimizin her bir noktasını ilçe ilçe, cadde cadde, sokak sokak gezeceğiz. Hemşerilerimizle buluşarak, taleplerini dinleyecek ve sorunlarına ortak olacağız. Şehit yakınlarını, gazilerimizi ziyaret edeceğiz, iş insanları ve STK temsilcileriyle şehrimizin geleceğini konuşacağız. Gençlerimizle bir araya gelip onların düşüncelerini alacağız,” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında AKP’nin bir vefa hareketi olduğuna vurgu yapan Akça, partinin geçmişte görev yapmış isimlerini ziyaret ederek geçmişin tecrübelerini paylaşacaklarını belirtti. Akça, “23 yıldır milletimizin ve dünya mazlumlarının umudu olan partimiz, idealizmini ve saflığını koruyarak büyük eserler kazandırdı. Bu program, partimizin dinamizmini ve milletimizle olan güçlü bağını yeniden pekiştirmek için bir fırsattır,” şeklinde konuştu.

Türkiye Buluşmaları kapsamında şehrin dört bir yanındaki vatandaşlarla bir araya gelen AKP heyeti, çeşitli temaslarda bulunarak Muğlalıların taleplerini dinledi. Program kapsamında yapılan ziyaretlerde, şehirdeki vatandaşların sorunları dinlenirken, geleceğe yönelik yapılacak projeler hakkında da bilgi verildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yunus Akgün PAOK Maçında Avrupa Kupalarındaki İlk Golünü Attı

Yunus Akgün PAOK Maçında Avrupa Kupalarındaki İlk Golünü Attı