Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Can Atalay’dan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a çağrı

Can Atalay’dan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a çağrı

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a sosyal medyadan çağrıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Can Atalay’dan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a çağrı

14 Mayıs 28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Hatay milletvekili seçilmiş olmasına rağmen Şerafettin Can Atalay hâlâ Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor. Can Atalay bugün avukatları aracılığıyla kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş’a çağrıda bulundu.

Kurtulmuş’a başkanlığını yaptığı yasama meclisinin bir üyesinin haklarının ihlal edildiğini hatırlatan Atalay paylaşımında, Numan Kurtulmuş’u görevinin sorumluluklarını yerine getirmeye davet etti.

TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın paylaşımı şu şekilde:

“Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’a seslenmek istiyorum:

Başkanlığını yaptığı yasama meclisinin bir üyesinin hakları ihlal edilmekte, görevini yapması hukuka aykırı biçimde engellenmektedir.

Bu görev; Hatay halkının, yıkılmış bir kentin ortasında, bin bir zorluklarla mücadelelerini temsil etme, haklarını savunma ve nihayet on binlerce yurttaşın sesi olabilme görevidir. Milli irade bir bütündür, bölünemez.

Görevinizin size yüklediği sorumlulukla davranmanızı talep ediyorum.”

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AYBÜKE ÖĞRETMEN UNUTULMADI

AYBÜKE ÖĞRETMEN UNUTULMADI