Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Bahçeli'nin Çıkışı Sonrası AKP'den İttifak Mesajı Geldi

Bahçeli'nin Çıkışı Sonrası AKP'den İttifak Mesajı Geldi

Devlet Bahçeli'nin AKP ile CHP arasında ittifak kurulmasına yönelik söyleminin ardından AKP'den konuya ilişkin açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçeli'nin Çıkışı Sonrası AKP'den İttifak Mesajı Geldi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AKP ile CHP arasında ittifak kurulmasını "MHP’nin samimi dileği olduğunu" söyleminin ardından  AKP'den konuya ilişkin mesaj geldi. AKP sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabında konuya ilişkin yaptığı paylaşımında, Cumhur İttifakı'nın kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirtti.

ömer çelik

"İRADEMİZ TAMIR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gelişmeler ve CHP lideri Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmelerine ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yapmış, ittifaka bağlılığını tekrar etmişti. Bahçeli'nin açıklamasının ardından Çelik, X hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi bu konudaki irademiz tamdır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da depremzede öksüzler doyasıya eğlendi

Hatay'da depremzede öksüzler doyasıya eğlendi