Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Trafik Faciası Sonucu Yaralanan Kadın Hayatını Kaybetti

Trafik Faciası Sonucu Yaralanan Kadın Hayatını Kaybetti

Kocasinan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan bir kadın, hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine hızla müdahale eden ekipler, diğer yaralıları hastanelere sevk etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trafik Faciası Sonucu Yaralanan Kadın Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen feci bir trafik kazasında ağır yaralanan bir kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazada, Erkilet Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Hamdi D. yönetimindeki 38 HT 173 plakalı otomobil ile E.Ş. tarafından kullanılan 06 BLE 927 plakalı Ford marka araç çarpıştı. Olay yerine, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi.

A W141266 01

Polis ekipleri, güvenlik önlemlerini alırken, itfaiye ekipleri de kaza sonucu sıkışan Hamdi D. ve eşi Fatma D.'yi araçtan çıkarmak için çalışma başlattı. Yaralılar, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Kadının Durumu

Kazada ağır yaralanan Fatma D., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar ise tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolunay Soysert Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?

Dolunay Soysert Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?