Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Isparta'da 3 araç çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Isparta'da 3 araç çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Isparta'da meydana gelen zincirleme kazada bir kişi hayatını kaybederken, altı kişi yaralandı. Kaza anları çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da 3 araç çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
KAYNAK: İHA

Isparta’da meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kaza, Emre Mahallesi 123. Cadde'de gerçekleşti. Seyir halindeki 32 PA 046 plakalı hafif ticari araç, U dönüşü yaparak caddeye çıkan Abdurrahman Özkan idaresindeki 32 ZF 0238 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkıp ağaca vururken, hafif ticari araç ise park halindeki 32 HK 660 plakalı otomobile çarparak durabildi.

A W212498 08 Result

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada 32 PA 046 plakalı araçta bulunan Kenan H., Ramazan K., İsmail A., Mehmet T., Remzi O. ve 34 ZF 0238 plakalı araçta bulunan Abdurrahman Özkan ile Sevim Ö. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi ve Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı.

A W212498 09

Abdurrahman Özkan Kurtarılamadı

Kazanın ağır yaralısı Abdurrahman Özkan, Isparta Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

A W212498 06 Result

Kaza Anları Güvenlik Kamerasında

Dün gece saatlerinde meydana gelen kaza anları, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hafif ticari araç ile caddeye giriş yapan otomobilin çarpıştığı, çarpışmanın etkisiyle otomobilin savrularak yol kenarındaki ağaca çarptığı anlar yer aldı. Hafif ticari aracın ise park halindeki başka bir otomobile çarptığı anlar da kaydedildi.

Aw212498 04 (1) Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Somer Sivrioğlu bakın hangi ünlü isimle aşk yaşıyor?

Somer Sivrioğlu bakın hangi ünlü isimle aşk yaşıyor?