Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstanbul’da can*ce öld*rülen iki genç kız son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da can*ce öld*rülen iki genç kız son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Fatih'te surlarda öldürülen İkbal Uzuner için düzenlenen cenaze töreninde acılı ailesi ve vali Davut Gül de yer aldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul’da can*ce öld*rülen iki genç kız son yolculuğuna uğurlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Fatih’te surlarda öldürülen İkbal Uzuner, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze Töreni

Dün Fatih’teki surlarda öldürülen İkbal Uzuner için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye acılı ailesi, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Uğurlama

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uzuner, okunan duaların ardından son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan, cenaze töreni esnasında Uzuner’in yakınlarının sinir krizi geçirdiği ve güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Dehşete kurban giden Ayşenur Halil bugün öğlen namazından sonra toprağa verilecek. Katil zanlısı Semih Çelik de bugün öğlen namazı sonrası toprağa verilecek.

Olayın Detayları

Dün İstanbul Fatih’te meydana gelen dehşet verici olayda, Semih Çelik isimli şahıs iki genç kadını katledip ardından intihar etti. Olayın ardından Türkiye’yi sarsan soru: "Semih Çelik kimdir?" sorusu oldu. Çelik’in babası ilk kez konuşarak oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve daha önce de intihara teşebbüs ettiğini açıkladı.

babası Adem Çelik'ten ilk açıklama

Semih Çelik'in babası Adem Çelik, oğlunun Eyüpsultan’da öldürdüğü Ayşenur Halil’in sevgilisi, Fatih’te öldürdüğü İkbal Uzuner’in ise okul arkadaşı olduğunu belirtti. Baba Çelik, oğlunun daha önce psikolojik tedavi gördüğünü ve hastaneye yatışlarının olduğunu ifade etti.

Katil zanlısı Semih Çelik’in korkunç cinayeti nasıl işledi?

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, korkunç olay dün saat 16.00 sıralarında Fatih'in Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde gerçekleşti. Semih Çelik, önce Eyüpsultan’da sevgilisi Ayşenur Halil’i, ardından Edirnekapı surlarında okul arkadaşı İkbal Uzuner’i katletti. Genç kadınların hayatına acımasızca son veren Semih Çelik, son olarak surlardan atlayarak intihar etti.

Semih Çelik'in suç kaydı yoktu ama psikolojik sorunları vardı

Polis incelemesine göre, 19 yaşındaki Semih Çelik’in suç kaydı bulunmuyordu. Ancak baba Adem Çelik, oğlunun psikolojik rahatsızlıkları olduğunu ve daha önce birçok kez intihara teşebbüs ettiğini belirtti. Yapılan araştırmalarda Semih Çelik’in 1 yıl içinde 5 kez hastaneye başvurduğu tespit edildi.

Katil zanlısının evinde kan donduran karakalem çizimi bulundu

Semih Çelik’in evinde yapılan aramada, korkunç bir karakalem çizimi bulundu. Çizimde, başı kesik ve vücudu parçalanmış bir kadın figürü yer alıyordu. Polis, bu çizimin, katil zanlısı tarafından öldürülen İkbal Uzuner’in ölüm şekliyle benzerlik gösterdiğini belirtti.

Çizim polis kayıtlarına; “Çiziminin bulunduğu, Fatih'te öldürülen İkbal Uzuner isimli şahsın öldürülme şeklinin, şüpheli tarafından çizilmiş olan resme benzerlik gösterdiği anlaşılmış olup; konu ile ilgili çalışmalar ilçe ekipleri ile birlikte devam etmektedir” diye geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocuğuyla yürürken çukura düşen baba videosu sosyal mesaj çıktı!

Çocuğuyla yürürken çukura düşen baba videosu sosyal mesaj çıktı!