Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Beyoğlu'nda T*ciz Olayı: Şüpheliler Tekrar Yakalandı

Beyoğlu'nda T*ciz Olayı: Şüpheliler Tekrar Yakalandı

İstanbul Beyoğlu'da taciz olayıyla ilgili serbest bırakılan şüpheliler, savcılığın talimatıyla tekrar gözaltına alındı. Şimdi ne olacak?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beyoğlu'nda T*ciz Olayı: Şüpheliler Tekrar Yakalandı
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen bir taciz olayıyla ilgili olarak gözaltına alınıp serbest bırakılan iki şüpheli, savcılığın talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Olay, 24 Eylül 2024 tarihinde Beyoğlu ilçesindeki Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokak'ta gerçekleşti. Evine gitmekte olan 25 yaşındaki İrem A.'nın peşine takılan Semir T. ve Ömer K., bir süre sonra önünü keserek genç kızı taciz etti. Taciz anını gören çevredeki vatandaşlar duruma müdahale ederek yardım etti. Olay yerine intikal eden Beyoğlu Güven Timi polis ekipleri, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Ancak, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldılar.

Yeniden Gözaltı Kararı

Savcılık, serbest bırakılan şüpheliler hakkında tekrar gözaltı kararı verdi. Semir T., Mersin’in Tarsus ilçesinde; Ömer K. ise İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin Suç Kayıtları

Gözaltına alınan Semir T.'nin "cinsel saldırı", "mukavemet", "uyuşturucu madde kullanmak" ve "gasp" suçlarından kaydı olduğu öğrenilirken; Ömer K.'nın ise "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet" ve "otodan hırsızlık" suçlarıyla kaydının bulunduğu bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnegöl'de Tavuğunu Yiyen Köpeği Sopayla Ö*düren Şahıs Kamerada

İnegöl'de Tavuğunu Yiyen Köpeği Sopayla Ö*düren Şahıs Kamerada