Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışanlar Arasında Arbede

Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışanlar Arasında Arbede

Çankırı’daki bir akaryakıt istasyonunda plakasız motosiklete yakıt verilmemesi üzerine çıkan arbedede özel harekat ekipleri müdahale etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akaryakıt İstasyonunda Polis ve Çalışanlar Arasında Arbede
KAYNAK: Haber Merkezi

Çankırı’da bir akaryakıt istasyonunda plakasız motosiklete yakıt verilmemesi üzerine polis memurları ile istasyon çalışanları arasında arbede yaşandı. Olayın büyümesiyle özel harekat ekipleri olaya müdahale etti. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olurken, idari ve adli süreç başlatıldı.

Olayın Başlangıcı: Plakasız Motosiklete Yakıt Verilmemesi

Olay, Çankırı il merkezindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, plakasız bir motosikletle yakıt almaya gelen bir özel harekat polisi, görevli çalışan Cihan Ali Ceylan tarafından durduruldu. Ceylan, plakasız motosiklete yakıt veremeyeceğini belirtince, polis memuru ile aralarında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve olaya diğer polis memurları da dahil oldu.

Çalışanlar Yaşananları Anlattı

Akaryakıt istasyonu çalışanı Cihan Ali Ceylan, olayın nasıl başladığını şu sözlerle anlattı: "Plakasız bir motosiklet yakıt almak istedi, fakat plakasız olduğu için yakıt veremeyeceğimi söyledim. Sonrasında bana küfür edip beni tahrik etti. Kavga büyüyünce içeri girdim, ancak telefonla görüştükten sonra 5-6 özel harekat polisi gelerek hiçbir şey sormadan beni darp etti."

Diğer çalışan Gökhan Aytekin de, "Olayın büyümesini istemedik. Ancak karşı taraf kavgayı tahrik etti, argolu kelimeler kullandı ve tehditler savurdu. Sonrasında gelen özel harekat ekipleri bizi dinlemeden arkadaşımı yere yıktılar ve tekmelediler. Biz askerimizi, polisimizi severiz, ama bu haksızlık karşısında şok olduk," ifadelerini kullandı.

İdari ve Adli Süreç Başlatıldı

Yaşanan olay sonrası her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, hem idari hem de adli süreç başlatıldığı bildirildi. Arbede sırasında darp edilen çalışanların sağlık durumlarına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avcılar'da Yabancı Uyruklu Şahıs Araç Çaldı: Ortalığı Birbirine Kattı

Avcılar'da Yabancı Uyruklu Şahıs Araç Çaldı: Ortalığı Birbirine Kattı