Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Zincirleme Kaza: Lastiği Patlayan Kamyon Kazaya Neden Oldu

Manavgat'ta Zincirleme Kaza: Lastiği Patlayan Kamyon Kazaya Neden Oldu

Manavgat'ta lastiği patlayan kamyon zincirleme kazaya sebep oldu. Kazada, hastane transfer aracındaki iki Ukraynalı turist yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Zincirleme Kaza: Lastiği Patlayan Kamyon Kazaya Neden Oldu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde lastiği patlayan kamyon, gerekli önlemleri almadan durunca zincirleme kazaya neden oldu. Kazada, hastane transfer aracındaki iki Ukraynalı turist yaralanırken, olay sonrası yaşanan çekici tartışması dikkat çekti.

Patlayan Lastik Zincirleme Kazaya Yol Açtı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazası, lastiği patlayan kamyon sürücüsünün gerekli güvenlik önlemlerini almadan durmasıyla meydana geldi. Kaza, Antalya-Alanya D-400 Karayolu’nun Sorgun-Otogar köprülü kavşağında gerçekleşti. Kadir Çapar yönetimindeki 07 BMJ 404 plakalı hurda yüklü kamyon, lastiği patlayınca şişe dolu çuvalları yola dizerek tamirci beklemeye başladı. Bu esnada aynı istikamette ilerleyen Bilal Karaman’ın kullandığı 07 BKE 048 plakalı araç, kamyonu fark ederek durdu. Ancak arkasından gelen Furkan Şenal yönetimindeki 07 BPY 771 plakalı araç, duramayıp Karaman’ın aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, Şener Turan yönetimindeki 07 MAY 64 plakalı otomobile de yandan çarparak zincirleme kazaya yol açtı.

2 Ukraynalı Turist Yaralandı

Zincirleme kazada hastane transfer aracında yolcu olarak bulunan Ukrayna vatandaşı Yıvyn Eldmann ve Galyna Zaslavka yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı turistlere ilk müdahaleyi yaparak onları hastaneye kaldırdı. Köprülü kavşağın uzun süre trafiğe kapanmasına neden olan kaza, hem sürücüler hem de çevredeki vatandaşlar için zor anlar yaşattı.

Çekici Tartışması Trafiği Kilitledi

Kaza sonrası trafik akışı uzun süre sağlanamazken, çekici tartışması gündeme damga vurdu. Kazaya karışan aracın sahibi olan Anatolia Hastanesi yetkilisi, sigorta şirketinden çekici beklediklerini belirtti. Ancak çekicinin bir türlü gelmemesi üzerine polis, daha fazla bekleyemeyeceklerini ve kendi çekicilerini çağıracaklarını söyledi. Bu durum, firma yetkilisi ile polis arasında tartışmaya neden oldu. Yaşanan tartışma sonrası araçların kaldırılmasıyla trafik yeniden normale döndü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahu Tuğba’nın Cenazesi Türkiye’de! Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Ahu Tuğba’nın Cenazesi Türkiye’de! Son Yolculuğuna Uğurlanacak