Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Güvenlik Vurgusu: Kamu Düzenini Bozmaya Çalışan Tüm Yapılanmaları Çökerteceğizm

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Güvenlik Vurgusu: Kamu Düzenini Bozmaya Çalışan Tüm Yapılanmaları Çökerteceğizm

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum'da yaptığı ziyaret kapsamında huzur ve güvenlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Güvenlik Vurgusu: Kamu Düzenini Bozmaya Çalışan Tüm Yapılanmaları Çökerteceğizm
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum'da yaptığı ziyaret kapsamında huzur ve güvenlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin terörle mücadele ve suç örgütleriyle etkin bir şekilde mücadele etme azim ve kararlılığını vurgulayan Bakan Yerlikaya, şehirlerin huzur ve güvenliğini sağlama amacıyla yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

İçişleri Bakanlığı'nın Erzurum'da son 180 gün içerisinde gerçekleştirdiği operasyonlar hakkında detaylı bilgiler paylaşan Bakan Yerlikaya, terör örgütleri, suç çeteleri ve düzensiz göçle mücadelede elde edilen başarıları kamuoyuyla paylaştı. Terörle mücadele kapsamında BTÖ PKK/KCK, FETÖ ve DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarla ilgili bilgileri aktaran Bakan, bu süreçte etkisiz hale getirilen terörist sayısını ve gözaltına alınan şüpheli sayısını paylaştı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya W

Yerlikaya sosyal medyadan yapılan ihbarları değerlendirdiklerini ve bu konuda işbirliğine açık olduklarını belirtti

Erzurum'un daha huzurlu ve güvenli olması adına yürütülen çalışmaların yanı sıra düzensiz göçle mücadele stratejilerine de değinen Bakan Yerlikaya, bu kapsamda Erzurum'da düzensiz göçmen ve göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdi. Mobil Göç Noktası uygulamasının Erzurum'da devreye sokulduğunu belirten Bakan, bu uygulamanın düzensiz göçle mücadelede sahadaki baskıyı artırmayı hedeflediğini ifade etti. Bakan Yerlikaya, vatandaşlardan, huzur ve güvenliği tehlikeye atan kişileri 112'yi arayarak ihbar etmelerini istedi. Ayrıca, sosyal medya üzerinden yapılan ihbarları da değerlendirdiklerini ve bu konuda işbirliğine açık olduklarını belirtti. Vatandaşları, devletin huzurunu bozan her türlü olumsuzluğu bildirmeye çağıran Bakan Yerlikaya, Türkiye'nin huzurunu, milletin birlikte sağlayacağını vurgulayarak açıklamalarını sonlandırdı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya2 W

İçişleri Bakanı Yerlikaya3 W

İçişleri Bakanı Yerlikaya5 W

İçişleri Bakanı Yerlikaya4 W

İçişleri Bakanı Yerlikaya6 W

İçişleri Bakanı Yerlikaya7 W

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray yaz transfer dönemi için bir yıldıza daha kancayı attı

Galatasaray yaz transfer dönemi için bir yıldıza daha kancayı attı