Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Van Gölü kenarında görülen üniversiteli Rojin Kabaiş 7 gündür aranıyor

Van Gölü kenarında görülen üniversiteli Rojin Kabaiş 7 gündür aranıyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Van Gölü kenarında görülen üniversiteli Rojin Kabaiş 7 gündür aranıyor
KAYNAK: İHA

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş’in kaybolmasının üzerinden tam 7 gün geçti. Üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır’dan Van’a gelen 21 yaşındaki Rojin, 27 Eylül 2024 tarihinde kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline gitmek üzere yurttan ayrıldı. O andan itibaren kendisinden haber alınamıyor.

Sahilde Görüntülendi, Ardından Kayboldu

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, Rojin Kabaiş, yurttan ayrıldıktan sonra yolda annesiyle görüntülü bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra bir büfeden alışveriş yapan genç kız, sahile inerek bir süre bankta oturup gölü izledi. Ancak, kameraların açı dışına çıkmasının ardından Kabaiş’ten bir daha iz bulunamadı.

Arama Çalışmaları 7'nci Gününde de Devam Ediyor

Rojin’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekiplerinin katılımıyla 7’nci gününde de sürdürülüyor. Van Gölü sahilinde çevik kuvvet polisleri ve arama köpekleriyle yürütülen çalışmalar, göl üzerinde ise jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından tekne ve botlarla destekleniyor.

ROJİN Kabaiş kimdir? ne zaman kayboldu?

Rojin Kabaiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi. 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan Kabaiş'e telefonla ulaşamayan arkadaşları, 28 Eylül günü saat 12.00 sıralarında yetkililere haber verdi. Rojin Kabaiş'in 27 Eylül'de saat 18.30 sıralarında Van Gölü sahiline çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının ise olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

 28 Eylül'de Kabaiş'in arkadaşlarının, Van Gölü sahilinde yaptığı aramada Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Telefonla konuştuğu annesine markete su ve kek almaya gideceğini söyleyen Rojin için Emniyet, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri 7'inci günde çalışmalarını sürdürüyor. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 4 Ekim Cuma Bugünün Kararları Ne?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 4 Ekim Cuma Bugünün Kararları Ne?