Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Adrasan-Likya Yolunda Kalp Krizi: Helikopterle Kurtarma Operasyonu!

Adrasan-Likya Yolunda Kalp Krizi: Helikopterle Kurtarma Operasyonu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adrasan-Likya Yolunda kalp krizi geçiren vatandaşa helikopterle müdahale eden Sahil Güvenlik ekibine teşekkür etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kalp rahatsızlığı geçiren vatandaşa helikopterle müdahale eden Sahil Güvenlik ekibine teşekkür etti.

Adrasan-Likya Yolunda Kalp Krizi: Sahil Güvenlik Helikopteri Yardıma Koştu

Antalya’nın Adrasan-Likya yolu üzerinde bir vatandaş kalp rahatsızlığı yaşadı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğuna göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı helikopter hızlıca olay yerine intikal etti ve kalp krizi geçiren yaşlı adamı başarılı bir şekilde kurtardı.

Zorlu Hava Koşullarında Başarılı Operasyon

Olay, gece saatlerinde ve zor hava koşullarında meydana geldi. Sahil Güvenlik ekibi, yoğun çaba göstererek hastayı bilinci açık bir şekilde 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. Vatandaş, ambulansa alındıktan sonra sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi.

Bakan Yerlikaya’dan Teşekkür Mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hastalanan vatandaşımızı zorlu hava şartlarına rağmen hastaneye ulaştırmak için büyük çaba gösteren Sahil Güvenlik ekibimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmara fayı hakkında kritik uyarı: 7,8 büyüklüğünde deprem üretebilir

Marmara fayı hakkında kritik uyarı: 7,8 büyüklüğünde deprem üretebilir