Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Doğubayazıt'ta Uy*şturucu Operasyonu! Darbe Vuruldu

Doğubayazıt'ta Uy*şturucu Operasyonu! Darbe Vuruldu

Jandarma ekipleri, Doğubayazıt'ta durdurulan bir araçta yaptıkları aramada 2 kilo afy*n sakızı ve 1,3 kilo met*mfetamin buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Doğubayazıt'ta Uy*şturucu Operasyonu! Darbe Vuruldu
KAYNAK: İHA

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğubayazıt ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda 2 kilo afy*n sakızı ve 1,3 kilo met*mfetamin ele geçirdi. Operasyon sırasında 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İstihbari Çalışmalar Sonuç Verdi

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde Doğubayazıt ilçesinde durdurulan bir araçta arama yaptı. Aramada, 2 kilo afy*n sakızı ve 1,3 kilo met*mfetamin ele geçirildi. Bu başarı, jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sayesinde elde edildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, şüpheliler ve ele geçirilen uy*şturucu maddelerle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelede kararlılıklarını vurguladı.

Jandarma'dan Uyarı

Jandarma ekipleri, halkı uy*şturucu madde kullanımına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı ve şüpheli durumların derhal yetkililere bildirilmesini istedi. Bu tür operasyonların devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Kırmızı Işık İhlali Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Manavgat'ta Kırmızı Işık İhlali Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı