Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Burdur-Antalya Karayolunda Otomobil Alev Aldı: 3 Kişi Hastanelik Oldu

Burdur-Antalya Karayolunda Otomobil Alev Aldı: 3 Kişi Hastanelik Oldu

Burdur-Antalya karayolu Kartal Çeşmesi mevkiinde bir otomobilin motor kısmından çıkan yangın, 3 kişinin hastanelik olmasına yol açtı. Olayda 2 çocuk dahil olmak üzere 3 kişi dumandan etkilendi ve Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur-Antalya Karayolunda Otomobil Alev Aldı: 3 Kişi Hastanelik Oldu
KAYNAK: İHA

Burdur-Antalya karayolunda seyir halinde olan bir otomobil, motor kısmından alev aldı ve olay Kartal Çeşmesi mevkiinde gerçekleşti. Antalya'dan Burdur istikametine seyir halinde olan Benay Arzu E. idaresindeki 07 ALT 223 plakalı Nissan marka otomobil, Çeltikçi rampasını çıktıktan sonra motor kısmından dumanlar çıkarmaya başladı.

A W229442 02

Alevler Kontrol Altına Alındı

Sürücü, dumanları fark ederek otomobili hemen yol kenarına çekti ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.

A W229442 03

Üç Kişi Dumandan Zarar Gördü

Yangın sırasında araçta bulunan 2 çocuk dahil olmak üzere toplam 3 kişi yoğun duman nedeniyle etkilendi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan bu kişiler, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

A W229442 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elazığ'da İki Grup Arasındaki Tartışmada Kan Aktı

Elazığ'da İki Grup Arasındaki Tartışmada Kan Aktı