Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur-Antalya karayolunda sollama denemesi feci bitti!

Burdur-Antalya karayolunda sollama denemesi feci bitti!

Burdur-Antalya karayolunda, sollama yapmak isteyen kamyonet çakıl yüklü kamyona çarptı! Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur-Antalya karayolunda sollama denemesi feci bitti!
KAYNAK: İHA

Burdur'da, Burdur-Antalya karayolunda Kurna köyü yakınlarında 17.20 sıralarında meydana gelen trafik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı. 

Çeltikçi istikametinden Burdur yönüne doğru ilerleyen 15 AAT 779 plakalı meşrubat yüklü kamyonetin sürücüsü Ahmet S., sollama yapmak için sol şeride geçmek istedi. Ancak arkasından hızla gelen bir aracı fark edince sağ şeride geri dönmeye çalıştı ve bu esnada Faruk B. yönetimindeki 15 DJ 163 plakalı çakıl yüklü kamyona arkadan çarptı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Biri Hayatını Kaybetti

Çarpışmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Ahmet S. ve yolcu koltuğunda oturan 29 yaşındaki Resul Erdoğan yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, ağır yaralanan Resul Erdoğan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trafik Normale Döndü

Kaza nedeniyle Burdur-Antalya karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının çalışmalarının ardından, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla otoparka çekildi ve yol trafiğe yeniden açıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddiaları için suç duyurusu

Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddiaları için suç duyurusu