Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bodrum'da orman katliamı! 7 dönümlük alandaki ağaçları kesip yaktılar

Bodrum'da orman katliamı! 7 dönümlük alandaki ağaçları kesip yaktılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 7 dönümlük hazine arazisine zarar veren ve ağaçları yakmaya çalışan 20 kişi jandarma tarafından yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da orman katliamı! 7 dönümlük alandaki ağaçları kesip yaktılar

Muğla'ya bağlı Bodrum'un Çiftlik Mahallesi'ndeki 7 dönümlük hazine arazisindeki ağaçları yakma girişiminde bulunan şahıslar jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Olayla ilgili 20 şüpheli, ifade işlemleri için karakola götürüldü.

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü'nün İhbarı Üzerine Harekete Geçildi

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü personelleri, Çiftlik Mahallesi'nde bulunan 7 dönümlük hazine arazisinde meydana gelen olayı tespit ederek, durumu ilgili birimlere bildirdi. Ağaçların kesilip yakıldığı, doğal zeminin tahrip edildiği bilgisi üzerine harekete geçen görevliler, bölgede detaylı inceleme yapmak üzere olay yerine sevk edildi.

Bodrum'da Orman Katliamı! 7 Dönümlük Alandaki Ağaçları Kesip Yaktılar (2)

Jandarma, Orman İşletme Şefliği ve Belediye Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in talimatıyla, bölgeye jandarma, Orman İşletme Şefliği ve Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede, taşınmaz üzerinde ateş yakılarak doğal zeminin tahrip edildiği, ağaçların kısmen kesilerek yakıldığı tespit edildi. Bodrum Orman Şefliği ve Bodrum Belediyesi, şahıslara izinsiz ateş yakma suçundan işlem başlattı.

Bodrum'da Orman Katliamı! 7 Dönümlük Alandaki Ağaçları Kesip Yaktılar (3)

20 Şüpheli Gözaltına Alındı

Jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanan 20 şüpheli, ifade işlemleri için karakola götürüldü. İfadesi alınan her bir şahsın, ağaçları yakma girişiminde bulunma nedeni ve olaya dair detayları ortaya çıkartılmaya çalışıldı. Milli Emlak Müdürlüğü tarafından da taşınmaz boşaltılarak gerekli önlemler alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyaz Saray'dan Açıklama: ABD ve NATO Ukrayna'ya Asker Gönderecek Mi?

Beyaz Saray'dan Açıklama: ABD ve NATO Ukrayna'ya Asker Gönderecek Mi?