Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max Karşılaştırması

Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max Karşılaştırması

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max Karşılaştırması

Akıllı telefon kategorisinde hizmet veren markalar geliştirmiş olduğu modellerle günlük deneyimi artırmayı hedefler. İş insanlarından öğrencilere kadar geniş bir kitleye hitap etme amacıyla çeşitlendirilen seçenekler sayesinde ihtiyaçlara göre hareket etmek mümkün olur. Günlük hayatın farklı noktalarında öne çıkan özelliklerle kolaylık sağlayan akıllı telefonlar konforun artmasında önemli bir rol oynar. Marka ve modeller sayesinde telefon almak isteyenler için pek çok alternatif söz konusudur. Akıllı telefon kategorisinde yer alan ürünleri değerlendirmek için karşılaştırmalar yapılması gerekir. Karşılaştırmalar sayesinde iki farklı modelin öne çıkan özelliklerini değerlendirebilirsiniz. Avantajları ve dezavantajları noktasında bilgi sahibi olarak daha rahat bir süreç geçirebilirsiniz. Akıllı telefonların donanım ve tasarım özelliklerini belirli araçlarla analiz ederek satın alma öncesinde merak edilen soruların cevabını alabilirsiniz. İnceleme metninden faydalanarak ya da Cimri rehberliğinde ilerleyerek Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max karşılaştırması yapabilirsiniz. Tasarım, ekran özellikleri, donanım ve kamera özellikleri çerçevesinde ürünleri değerlendirerek daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz.

Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max Ekran Detayları

iPhone 14 Pro Max ekran boyutu 6.7 inç boyuta sahiptir. ProMotion teknolojisi ile güçlendirilen iPhone 14 Pro Max hep açık ekran teknolojisiyle bildirimlerden haberdar olma noktasında etkili olur. Infinix Hot 20i akıllı telefonun ekran boyutu ise 6.6 inç’tir. IPS LCD teknolojisiyle geliştirilen ekranın içerisinde HD+ çözünürlük standartları karşılanır. Tam ekran OLED teknolojiye sahip 14 Pro Max cep telefonu 120 Hz’ye kadar performans gösterir. Infinix Hot 20i akıllı telefonun ekran yenileme hızı 60 Hz’dir. HDR ve True Tone gibi ekran teknolojileriyle donatılan Apple marka cep telefonu geniş renk yelpazesiyle daha canlı görüntülerin elde edilmesini sağlar. Hot 20i akıllı telefonda ise 16 milyon renk sayısını destekleyen ekran teknolojisi vardır.

Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max Donanım Detayları

Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max akıllı telefonlar donanımlarıyla kolaylık sağlamayı hedefler. Akıllı telefonları donanım açısından karşılaştırmak günlük hayatta ne yapılabileceği noktasında kazanımlar elde etmeye yardımcı olabilir. Aşağıda her iki telefonun donanım detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

●      Infinix Hot 20i akıllı telefonda 2 farklı depolama alanı vardır. 64 GB ve 128 GB depolama alanına sahip modeller artırılabilir hafıza alanı teknolojisiyle geliştirilmiştir. iPhone 14 Pro Max akıllı telefonda 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB seçenekler vardır. İphone akıllı telefonlarda hafıza kartı desteği bulunmamaktadır.

●      14 Pro Max işlemcisi A16 Bionic’tir. Apple tarafından geliştirilen işlemci 6 çekirdeğe sahiptir. 6 çekirdekli CPU ve 5 çekirdekli GPU değerleri sayesinde telefon üzerinden birçok işlem tamamlanabilir. Infinix Hot 20i işlemcisi MediaTek tarafından geliştirilir. Helio G25 modelli işlemci içerisinde 8 çekirdek vardır. Akıllı telefonların üretim teknolojileri ve frekans değerleri farklılık gösterir.

●      Infinix Hot 20i akıllı telefonda Android işletim sistemi vardır. Android işletim sistemli akıllı telefonlar arasında yer alan Hot 20i farklı uygulama destekleri sunar. 14 Pro Max cep telefonunda ise iOS işletim sistemi tercih edilir.

Yukarıda yer alan özellikler Infinix Hot 20i ve Apple iPhone 14 Pro Max arasındaki donanımsal farkların bir kısmıdır. Benzer özellikleri ve farklılıkları artırmak mümkündür.

Infinix Hot 20i & iPhone 14 Pro Max Kamera Çözünürlükleri

Infinix Hot 20i kamera çözünürlüğü 13 MP’dir. Portre modu, HDR teknolojisi, yapay zeka sahne algılama ve otomatik odaklama gibi Infinix Hot 20i kamera özellikleri deneyimi artırma noktasında etkili olur. Cihazda ikinci ve üçüncü arka kamera mevcuttur. Infinix Hot 20i ön kamerası ise 8 MP değere sahiptir. iPhone 14 Pro Max kamerası 48 MP çözünürlüğe sahiptir. Telefoto, ultra geniş kamera ve Pro kamera sistemi sayesinde en ince ayrıntıları bile kadraj içerisine sığdırmak mümkündür. Optik zoom seçenekleri ile uzaktaki bir hayvanın ya da nesnenin fotoğrafını çekme kolaylığı sunulur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023, Antalya'da Turizm Sektörünün Toparlanma Yılı Oldu

2023, Antalya'da Turizm Sektörünün Toparlanma Yılı Oldu