Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Partideki ilk açıklama Nail Kamacı’dan

Partideki ilk açıklama Nail Kamacı’dan

8 Ekim'de gerçekleşecek CHP Antalya İl Başkanlığı Kongresi için parti binasındaki ilk adaylık açıklaması 22. Dönem Antalya Milletvekili Nail Kamacı'dan

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Partideki ilk açıklama Nail Kamacı’dan
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkan Adaylığı davetinde Nail Kamacı şu açıklamaya yer verdi: “2024 Yerel seçimleri öncesi birlik, beraberlik, ortak akıl, tecrübe ve başarı için ‘Hepimizin Adayı Nail Kamacı’. Kurucu merkez ilçe başkanı ve milletvekili olarak görev yaptığım partim CHP’de, birlik, beraberlik, ortak akıl, tecrübe ve 2024 yerel seçimlerinde başarı için Antalya İl Başkanlığına adayım. Amacım, otoriter bir iktidara karşı ekonomik krizin ve her türlü adaletsizliğin mağduru olan hepimizin sesi olmak ve partimin Antalya’daki yerel iktidarını korumak ve güçlendirmektir. Bu hedef ve amaç çerçevesinde CHP Antalya İl Başkan adaylığımı açıklayacağım toplantıda bulunmanızdan mutluluk duyarım.”

CHP'de ilk il başkanı adaylık açıklamasını basın toplantısı ile Altan Ayaz duyurmuştu. Ancak parti binasındaki ilk açıklama ise Nail Kamacı'nın olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kent Masalları: Masalcı “Öteki İzmir’de”

Kent Masalları: Masalcı “Öteki İzmir’de”