Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Özgür Özel'e yönelik linç kampanyasına CHP'li Ulaş Karasu'dan yanıt

Özgür Özel'e yönelik linç kampanyasına CHP'li Ulaş Karasu'dan yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Meclis'te ayakta karşılama olayıyla başlayan linç girişimine CHP'li Ulaş Karasu'dan sert cevap geldi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel'e yönelik linç kampanyasına CHP'li Ulaş Karasu'dan yanıt
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in özel hayatı ve TBMM'nin açılışındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta karşılama ile ilgili başlatılan linç kampanyasına karşı sert bir açıklama yaptı. Karasu, “Bu fotoğraf, kurultay delegelerimizin iradesiyle Sayın Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği 5 Kasım 2023’te çekildi" dedi.

chp'nin yerel seçim başarısı

Karasu, “Değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi” vurgusuyla CHP’nin 47 yıl sonra yüzde 38 oy oranına ulaştığını ve 1. parti konumuna geldiğini belirtti. Ayrıca, 14’ü Büyükşehir, 21’i il belediyesi olmak üzere toplam 411 belediye başkanlığı kazandıklarını ifade etti. Bu başarıların, partinin değişim sürecinin bir sonucu olduğunu söyledi.

'İftiralar ve Yalanlar' 

Ulaş Karasu, CHP'nin tarihindeki siyasi rakiplerinin, kurucu lider Mustafa Kemal Atatürk’ten bu yana partinin genel başkanları hakkında her türlü iftiraya ve yalanlara başvurduklarını vurguladı. Ancak gerçek CHP’lilerin bu saldırılara karşı duruşlarını koruduklarını belirtti. Karasu, “Fakat ilk defa CHP içinde, Genel Başkanımıza karşı ahlaksızca, namussuzca ithamlarda bulunan kendini bilmezlerle karşı karşıyayız" diyerek iç sorunlara dikkat çekti. Koltuk hırslarının, bazı üyelerin kişiliklerini etkilediğini üzülerek gözlemlediklerini belirtti.

"en iyi cevabı sağduyulu üyeler gösterecek"

Ulaş Karasu, “Size en iyi cevabı, CHP’nin sağduyulu üyeleri zamanı geldiğinde mutlaka gösterecektir!” diyerek partinin kararlılığını vurguladı. 14 Mayıs’taki hayal kırıklığını bir daha yaşamamak için halkla buluşmaya ve partiyi iktidara taşımaya kararlı olduklarını söyledi.

“Biz sözümüzü gençlere verdik, emekçilere, 85 milyon vatandaşımıza verdik!” ifadelerini kullanan Karasu, devletin kurucusu olmanın ve son seçimde 1. parti olmanın verdiği sorumluluk ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini kaydetti. Karasu, “Hiç kimsenin de bu yolda önümüze engel olma girişimlerine pabuç bırakmadık, bırakmayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

“ilk defa CHP içinde, Genel Başkanımıza karşı ahlaksızca, namussuzca ithamlarda bulunan kendini bilmezlerle karşı karşıyayız”

Karasu'nun paylaşımının tamamı şöyle: "Bu fotoğraf, kurultay delegelerimizin iradesiyle Sayın Özgür Özel’in Genel Başkan seçildiği 5 Kasım 2023’te çekildi. “Değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi” sayesinde, 47 yıl sonra partimiz yüzde 38 oy oranına ulaşarak 1. Parti oldu. 14’ü Büyükşehir, 21’i il belediyesi olmak üzere toplam 411 belediye başkanlığını kazandık. Bugüne kadar parti dışındaki siyasi rakiplerimiz, Kurucu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten başlayarak Cumhuriyet Halk Partimizin genel başkanlarıyla ilgili her türlü iftiraya ve yalanlara başvurdular. Ama gerçek CHP’liler bir adım dahi geri atmadılar. Fakat ilk defa CHP içinde, Genel Başkanımıza karşı ahlaksızca, namussuzca ithamlarda bulunan kendini bilmezlerle karşı karşıyayız. Koltuk hırsları, partili kimliklerinin önüne geçen bazı arkadaşların da bu kişiliksizlere ayak uydurduğunu üzülerek görüyoruz. Size en iyi cevabı, CHP’nin sağduyulu üyeleri zamanı geldiğinde mutlaka gösterecektir! Sizin bu ahlaksızca karalamalarınıza karşı bizler, 14 Mayıs’taki hayal kırıklığını bir daha vatandaşlarımıza yaşatmamak için; halkımızla buluşmaya, partimizi ilk seçimde iktidar yapmaya kararlıyız. Biz sözümüzü gençlere verdik, emekçilere, 85 milyon vatandaşımıza verdik! Devleti kurmuş ve son seçimin 1. Partisi olmanın verdiği sorumluluk ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Hiç kimsenin de bu yolda önümüze engel olma girişimlerine pabuç  bırakmadık, bırakmayacağız."


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 'Toros Fıstığı' İlk Hasadıyla Ekonomiye Katkı Sağlayacak

Antalya'da 'Toros Fıstığı' İlk Hasadıyla Ekonomiye Katkı Sağlayacak