Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Nesrin Ünal Mardinli Hemşerileriyle Buluştu

Nesrin Ünal Mardinli Hemşerileriyle Buluştu

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Antalya’yı karış karış gezip hemşeri derneklerini ziyaret ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nesrin Ünal Mardinli Hemşerileriyle Buluştu
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Antalya’yı karış karış gezip hemşeri derneklerini ziyaret ediyor. Ramazan ayının beşinci gününde, iftar sonrası Antalya Mardinli İşadamları Derneği’ni ziyaret eden Ünal, yönetime geldiklerinde uygulayacakları belediyecilik anlayışını anlattı.

Antalya’yı Dönüştürme Hedefi

Ünal, “Antalya’yı dönüştürerek sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek gösterilen bir şehir haline getireceğiz. Antalya’mızın kaynaklarını yine Antalya’mız için harcayacak ve bireysel rant elde edilmesinin önüne geçeceğiz. Zenginliğimizi paylaşacak, belediye hizmetlerini tabana yayıp insanımızın hayatını kolaylaştıracağız. Antalya’yı afaki projelerden ve hamasetten kurtaracağız” dedi.

Antalya’yı Birlikte Yönetme Planı

Ünal, belediyeyi Antalyalılarla birlikte yöneteceklerini belirtti. “Sizlerin desteğiyle şehrimizi yönetmeye başladıktan sonra, Antalya’da yaşayan herkesi yönetimin bir parçası yapmak için harekete geçeceğiz” diyen Ünal, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerle protokoller imzalayarak belediye yönetimine dinamizm getireceklerini söyledi.

İYİ Parti’de Kadının Gücü

Ünal, İYİ Parti’de kadının gücünü göstermek istediklerini belirtti. “Partilerde hep kadın haklarından bahsedilir, fakat Türkiye’de kadının hem adının hem de kendisinin olduğu tek parti var; o da İYİ Parti’dir. Değiştirirse Türkiye’yi de dünyayı da Antalya’yı da bir kadın değiştirebilir” dedi.

Ziyaretin sonunda Ünal, Mardinli işadamları derneği üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Xiaomi Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili 14 Lite modelini tanıtmaya hazırlanıyor

Xiaomi Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili 14 Lite modelini tanıtmaya hazırlanıyor