Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Anlaşma sağlandı: Son söz Kılıçdaroğlu'nda

Anlaşma sağlandı: Son söz Kılıçdaroğlu'nda

Millet İttifakı, Meclis'te çoğunluğu sağlayabilmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. CHP ve İYİ Parti, 10 il için anlaşmaya vardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anlaşma sağlandı: Son söz Kılıçdaroğlu'nda

HaberTürk'ten Fevzi Çakır bildirdi; Millet İttifakı, Meclis'te çoğunluğu sağlayabilmek için yeni adımlar atıyor. CHP ve İYİ Parti arasında 10 il için anlaşma sağlandı ve ortak liste için başka illerde de uzlaşma seçeneği masada. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili listelerinde son sözü söyleyecek.

Diğer tarafta ise Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun "ittifak içinde ittifak" formülüyle ilgili çalışmalar sürüyor. En yüksek sayıda vekili bulmak için mesai harcanıyor. CHP ve İYİ Parti, 10'dan fazla il için tek listede anlaştı ve bu 10 il için 20 şehre de çıkılabilir. CHP il ve ilçe teşkilatlarının görüşleri alındı ve son karar için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunulacak.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi arasındaki görüşmeler de devam ediyor ve üç parti bazı illerde tek listeyle seçime girebilir. Ayrıca, partiler yüzde 7'nin üzerine çıkmak için mücadele ediyorlar. 

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Antalya temayül yoklaması sonuçları belli oldu

İYİ Parti Antalya temayül yoklaması sonuçları belli oldu