Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Mansur Yavaş Ankara'yı tekrar yönetmek için başvurdu

Mansur Yavaş Ankara'yı tekrar yönetmek için başvurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024 yerel seçimlerinde yeniden adaylığını açıklıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mansur Yavaş Ankara'yı tekrar yönetmek için başvurdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2 Aralık Cumartesi günü (bugün) CHP Ankara İl Başkanlığı'na giderek, adaylık başvurusunu yapacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce yaptığı açıklamada, Ankara, Aydın ve İstanbul'daki mevcut belediye başkanlarının tekrar aday gösterileceğini söylemişti.

Mansur Yavaş Ankara'da tekrar aday olacak

Mansur Yavaş, 2019'da yapılan seçimlerde yüzde 51 oy ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Cumhur İttifakı'nın adayı Mehmet Özhaseki ise yüzde 47 oy almıştı.

Mansur Yavaş adaylık başvurusunu yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmak üzere CHP Ankara İl Başkanlığı’na başvurdu. Yavaş, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, en büyük projelerinin Ankara halkından kazandıklarını yine Ankaralılara harcamak olduğunu belirtti.

Yavaş, 'Söz verdiğimiz gibi Ankara halkına hesap vereceğiz. Belediyecilikte devrim yaptığımız birçok uygulama var. Bunları da kamuoyuyla paylaşacağız. Bazılarıyla dünya çapında ödül de aldık. Ankara’nın dürüst bir şekilde yönetilebileceğini bütün dünyaya gösterdik' ifadelerini kullandı.

Ayrıca, belediye meclisinde daha fazla sayıda belediye başkanlığını kazanmayı hedeflediklerini belirten Yavaş, 'Artık belediye meclisinde gördüklerimizi görmek istemiyoruz. Ankara halkından mecliste çok sayıda belediye başkanlığını bize vermelerini istiyoruz' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şanlıurfa Haliliye'de icradan satılık 120 m² daire

Şanlıurfa Haliliye'de icradan satılık 120 m² daire