Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanının Son Dakika Toplantısına Tepki Gösterdi

CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanının Son Dakika Toplantısına Tepki Gösterdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyımı Vali Ali İhsan Su'nun görev süresinin dolmasıyla düzenlediği meclis toplantısı CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun tepkisine neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanının Son Dakika Toplantısına Tepki Gösterdi
KAYNAK: ANKA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyımı Vali Ali İhsan Su'nun görev süresinin dolmasıyla sabah saatlerinde belediyede düzenlediği meclis toplantısına CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'dan tepki geldi. Tanrıkulu, alınan kararların takipçisi olacaklarını ve usulsüzlük durumunda kayyım hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Tanrıkulu: "Seçilmiş Kimse Yok, Memurlarla Toplanacak Meclis"

Tanrıkulu, belediye önünde yaptığı açıklamada, kayyım yönetimi altında 8 yıldır seçilmiş bir başkanın olmadığını, Vali'nin belediye başkan vekili olarak atandığını ve memurlarla toplanacak mecliste seçilmiş kimsenin bulunmadığını ifade etti. Tanrıkulu, "Mazbata alındığı saatte ve gündemi belli olmayan meclis toplantısında hangi kararların alınacağı bilinmiyor." dedi.

Uyarı: "Hukuki İşlemleri Başlatacağım"

Tanrıkulu, Diyarbakır'ın mal varlığına karşı işlenen herhangi bir suç durumunda idari, mali ve hukuki işlemleri başlatacağını belirterek, "Eğer suç işlenirse, hukuki süreç başlayacak ve gereken işlemler yapılacaktır." şeklinde uyarıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlık 47 ilde 826 arsayı satışa sundu! 40 bin liradan başlıyor

Bakanlık 47 ilde 826 arsayı satışa sundu! 40 bin liradan başlıyor