Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Müge Bayramoğlu Gaddar Dizisi Kadrosuna Dahil Oldu

Müge Bayramoğlu Gaddar Dizisi Kadrosuna Dahil Oldu

Müge Bayramoğlu, Show TV’nin yeni polisiye dizisi Gaddar’ın kadrosuna katıldı. Bayramoğlu, dizide bir gazeteci olan Selin karakterini oynayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Bayramoğlu Gaddar Dizisi Kadrosuna Dahil Oldu

Türk televizyonunun önde gelen kanallarından Show TV, yeni bir polisiye dizisi olan "Gaddar" ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Murat Yıldırım, Seda Bakan, Uğur Güneş ve Seda Güven'in yer aldığı dizi, bir seri katilin peşine düşen dedektiflerin heyecan dolu hikayesini konu alıyor.

gaddar 3

Gaddar Dizisi Nedir?

Gaddar, Show TV’de yayınlanan yeni bir polisiye dizisidir. Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Seda Bakan, Uğur Güneş ve Seda Güven yer alıyor. Dizi, bir seri katilin peşine düşen dedektiflerin hikayesini anlatıyor.

 Müge Bayramoğlu Kimdir?

Dizinin kadrosuna son olarak Müge Bayramoğlu dahil oldu. 6 Eylül 1992 tarihinde Bursa'da doğan ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Bayramoğlu, daha önce "Pis Yedili", "O Hayat Benim", "Koca Koca Yalanlar", "Aşk Zamanı", "Çıplak" gibi birçok yapımda başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

Müge Bayramoğlu

 Müge Bayramoğlu Gaddar Dizisinde Hangi Rolü Oynayacak?

Müge Bayramoğlu, Gaddar dizisinde Selin adlı bir karakteri canlandıracak. Selin, dedektiflerden birinin eski eşi ve bir gazetecidir. Seri katilin kimliğini ortaya çıkarmak için kendi araştırmasını yapmaktadır. Ancak bu durum hem kendisinin hem de eski eşinin hayatını tehlikeye atacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İbrahim Çelikkol'un yeni partneri belli oldu!

İbrahim Çelikkol'un yeni partneri belli oldu!