Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Siyah Kalp 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Siyah Kalp 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Show TV'nin yeni dizisi "Siyah Kalp", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Siyah Kalp 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Siyah Kalp 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?
KAYNAK: Haber Merkezi

Show TV’nin yeni dizisi Siyah Kalp, bu Perşembe 4. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizi, Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçiyor ve güçlü bir aile dramını konu alıyor. İşte Siyah Kalp 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölüm Ne Zaman?…

Siyah Kalp 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Siyah Kalp Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Siyah Kalp Yeni Bölüm Ne Zaman?

Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp , heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyi izlemeyi kilitlemeye devam ediyor. 4.Bölüm 3 Ekim Perşembe günü izleyiciyle karşılaşacak.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dizinin 4. bölümünde, Sumru'nun uzun süre sakladığı sırları açıklanmaya çok yakın. Nuh ve Melek, tüm aileye dair gerçeklerin ayrıntıları hazırlanırken, Sumru'nun bu yüzleşmeden nasıl kurtulacağı büyük bir soru işareti. Aynı zamanda Sevilay'ın uygunsuz fotoğraf krizi de diziye damgasını vuracak gibi görünüyor. Tüm bu olaylar yaşanırken, Cihan'ın Melek'e olan ilgisi de daha fazla gün yüzüne çıkacak. Aşk, entrika ve intikam dolu bu hikaye, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Siyah Kalp Konusu Nedir?

Show TV’nin yeni dizisi Siyah Kalp, bu Perşembe 4. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizi, Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçiyor ve güçlü bir aile dramını konu alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan ve Burak Tozkoparan gibi başarılı oyuncular, izleyiciyi etkileyen performanslarıyla dikkat çekiyor.

Dizinin merkezinde, genç yaşta ikiz çocuklarını terk eden ve yıllar sonra onları yeniden karşısında bulan Sumru Şansalan (Ece Uslu) var. Sumru’nun, varlıklı iş adamı Samet Şansalan (Burak Sergen) ile evliliği ve ikiz çocukları Nuh (Aras Aydın) ve Melek’ten (Hafsanur Sancaktutan) sakladığı sırlar, Şansalan ailesinin huzurunu bozmak üzere. Son bölümde Nuh ve Melek’in, annelerinden intikam almak için gözlerini kararttığı sahneler izleyiciyi ekrana kilitledi.

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğinde ve Yıldız Tunç'un kalemlerinden çıkan Siyah Kalp , güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Sergen (Samet), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan) gibi başarılı isimler rol alıyor. Kapadokya'nın panoramik manzarasında görüntülenen dizi, görsel olarak görsel bir şölen sunarken, heyecan dolu hikayesiyle de göz dolduruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiftçilere uyarı: ÇKS kaydı yaptırmayan destek ve kredi alamıyor

Çiftçilere uyarı: ÇKS kaydı yaptırmayan destek ve kredi alamıyor