Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin İrem Derici Aşk Defterini Kapattı! Ama Nasıl Açacağını da Açıkladı!

İrem Derici Aşk Defterini Kapattı! Ama Nasıl Açacağını da Açıkladı!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Kıbrıs konserinin ardından aşka tövbe ettiğini ve sadece 1990’lardaki Brad Pitt için bu yeminini bozabileceğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İrem Derici Aşk Defterini Kapattı! Ama Nasıl Açacağını da Açıkladı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Kıbrıs’ta verdiği konserin ardından aşk hayatıyla ilgili esprili açıklamalarda bulundu. Derici, aşka tövbe ettiğini belirterek, sadece 1990’lardaki Brad Pitt için bu yeminini bozabileceğini söyledi.

İrem Derici: "Aşka Tövbe Ettim"

Kıbrıs Girne’de bir otelde sahne alan İrem Derici, konser sonrası basın mensuplarına verdiği röportajda, aşk hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Derici, aşk defterini kapattığını ifade ederek, “Aşka tövbe ettim” dedi. Aşkın bir mesai işi olduğunu vurgulayan şarkıcı, şu an buna ayıracak vakti olmadığını belirtti. “Tüm enerjimi işime yönlendiriyorum, aşka vaktim yok” diye konuştu.

Yeni Projeler Geliyor

Müzik kariyerine odaklanan İrem Derici, yeni projeleriyle ilgili de bilgiler verdi. Derici, müzik yapımcısı Emrah Karaduman ile bir single hazırlığında olduklarını ve ayrıca 2025’te çıkması planlanan bir albüm için çalışmalara başladığını açıkladı. Şarkıcı, "Bir düet yapıyoruz, şu an çok gizli ama olursa harika olur" diyerek, yeni projeleriyle dinleyicilerini heyecanlandıracağını söyledi.

1990’lardaki Brad Pitt Esprisi

Derici, aşk hayatına dair yaptığı esprili açıklamalarla dikkat çekti. Aşka tövbe ettiğini belirten sanatçı, bu tövbesini yalnızca bir şartla bozabileceğini belirtti: “Bu tövbemi sadece 1990’lardaki Brad Pitt için bozarım” diyerek basın mensuplarını güldürdü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Valiliği’nin Zabıta Denetimi Şok Etti

Antalya Valiliği’nin Zabıta Denetimi Şok Etti