Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Filiz Akın Hastaneye Kaldırıldı! Son Durumu Hayranlarını Üzdü

Filiz Akın Hastaneye Kaldırıldı! Son Durumu Hayranlarını Üzdü

Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın, sağlık sorunları nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldı. 81 yaşındaki ünlü oyuncu, hayranlarını üzen paylaşım yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filiz Akın Hastaneye Kaldırıldı! Son Durumu Hayranlarını Üzdü
KAYNAK: Haber Merkezi

Yeşilçam’ın efsane ismi Filiz Akın, sağlık sorunları nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldı. 81 yaşındaki ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü.

Sağlık Sorunları Devam Ediyor

Yeşilçam’ın 'Dört Yapraklı Yonca'sından biri olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanseri teşhisi konduktan sonra tedavi sürecini başarıyla tamamlamıştı. Ancak ilerleyen yıllarda sol kulağı ve ses tellerindeki problemler nedeniyle birçok operasyon geçirdi.

Son Paylaşımıyla Korkuttu

Son bilgilere göre, 81 yaşındaki Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı. Bodrum'da tedavi gören Akın, hastane odasından yaptığı paylaşım ile hayranlarını üzdü. Fotoğrafta solunum desteği aldığı görülen usta oyuncu, kısa sürede çok sayıda ‘geçmiş olsun’ mesajı aldı. Ancak bu paylaşımı kısa süre sonra kaldırdığı görüldü. Akın’dan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Geçirdiği Zorlu Tedavi Süreçleri

Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks kanseri teşhisiyle tedavi görmüş ve bu zorlu süreci atlatmıştı. 2022 ve 2023 yıllarında ise sol kulağındaki kanserli doku ve ses tellerindeki problemler nedeniyle yeniden ameliyatlar geçirmek zorunda kalmıştı. Usta oyuncunun sağlık durumu yakından takip edilirken, sevenleri iyileşmesi için dualar ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cibuti Açıklarında İki Mülteci Botu Battı: 45 *lü

Cibuti Açıklarında İki Mülteci Botu Battı: 45 *lü