Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Nergis Kumbasar ve Yıldırım Memişoğlu Nikah Masasına Oturdu!

Nergis Kumbasar ve Yıldırım Memişoğlu Nikah Masasına Oturdu!

'Kiralık Aşk'ın unutulmaz karakteri Neriman İplikçi'yi canlandıran Nergis Kumbasar, 'Kutsal Damacana 5-Zombi' filminde rol gereği nikah masasına oturdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nergis Kumbasar ve Yıldırım Memişoğlu Nikah Masasına Oturdu!
KAYNAK: Haber Merkezi

Kiralık Aşk’ın unutulmaz karakteri Neriman İplikçi'yi canlandıran Nergis Kumbasar, 'Kutsal Damacana 5-Zombi' filminde rol gereği nikâh masasına oturdu. Komedi serisinin yeni filminde Yıldırım Memişoğlu ile başrolü paylaşan Kumbasar, izleyiciyi yine kahkahaya boğacak.

'Kutsal Damacana' serisi geri dönüyor

Türk sinemasının en sevilen komedi serilerinden biri olan Kutsal Damacana, beşinci filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serinin yeni filmi Kutsal Damacana 5-Zombi, yine komik ve eğlenceli anlarıyla sinema severlere keyifli anlar yaşatacak. Filmin başrollerini ise ünlü oyuncular Yıldırım Memişoğlu ve Nergis Kumbasar paylaşıyor.

Rol gereği nikah masasında

Nergis Kumbasar, filmde 'Kader' karakterini canlandırırken, Yıldırım Memişoğlu 'Artin' rolüyle izleyiciyle buluşacak. İkilinin filmde evlendiği sahneler ise izleyicinin ilgisini çekecek. Setten gelen karelerde Kumbasar gelinlik içinde, Memişoğlu ise damatlıkla objektiflere poz verdi. Bu eğlenceli anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Nergis Kumbasar’dan yeni proje

Birçok dizi ve filmde rol alan ve özellikle Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı 'Neriman İplikçi' karakteriyle hafızalara kazınan Nergis Kumbasar, yeni projesiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Uzun zamandır merakla beklenen Kutsal Damacana 5-Zombi, komedi unsurlarıyla izleyicileri güldürmeye hazırlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hintli milyarder Sri Prakash Lohia'nın mega yatı Sea Pearl Fethiye'de

Hintli milyarder Sri Prakash Lohia'nın mega yatı Sea Pearl Fethiye'de