Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Cansu Taşkın'dan Yılmaz Erdoğan'a üstü kapalı gönderme

Cansu Taşkın'dan Yılmaz Erdoğan'a üstü kapalı gönderme

Ünlü model Cansu Taşkın, eski aşkı Yılmaz Erdoğan'a "İki bekar insan birlikteyse sahiplenmeli" mesajı verdi. Eski ilişkisine göndermelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cansu Taşkın'dan Yılmaz Erdoğan'a üstü kapalı gönderme
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü model Cansu Taşkın, eski aşkı Yılmaz Erdoğan'a ilişkin yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. "İki bekar insan birlikteyse, elinden tutup çıkıp sahiplenmeli" sözleri, eski ilişkisine üstü kapalı bir gönderme olarak yorumlandı.

Cansu Taşkın'dan Yılmaz Erdoğan'a mesaj

Bir dönem Yılmaz Erdoğan ile yaşadığı sürpriz aşk ile gündeme gelen model Cansu Taşkın, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla eski aşkına üstü kapalı göndermede bulundu. Taşkın, "İki bekar insan birlikteyse elinden tutup çıkıp sahiplenmeli" diyerek, yaşanan ilişkinin sahiplenilmesi gerektiğini vurguladı. Taşkın ve Erdoğan’ın aşkı, kardeşi Elif Vurgun’un sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla duyurulmuş ve uzun süre konuşulmuştu.

"Bu konunun kapanmasını rica ediyorum"

Yılmaz Erdoğan, ilişkileri hakkında çıkan haberler üzerine "Geçen yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum, sadece iyi yanlarını hatırlıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan’ın bu açıklamasıyla konuyu kapatmak istediği görülse de Cansu Taşkın, ilişkisinin "iki günlük" gibi gösterilmesine tepki gösterdi.

"Aşk kapılarını kapattım"

Cansu Taşkın, verdiği son röportajda ilişkisinin yanlış anlaşılmalara neden olmasından rahatsız olduğunu belirterek, "Özel hayatımı kendime saklıyorum. Saygı gösterilmeli. İki günlük ilişki denildiği için bunu yalanladım. Bir ilişki yaşandı, bu kadar basit," dedi. Ayrıca, şu anda hayatında kimsenin olmadığını belirten Taşkın, "Aşk zaman alan, ummadığın anda gelen bir şey. Ben o aşk kapılarını kapattım" sözleriyle aşk hayatını sonlandırdığını da ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
14 Yaşındaki Çocuğa İst*smar İddiasıyla 18 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

14 Yaşındaki Çocuğa İst*smar İddiasıyla 18 Kişi Adliyeye Sevk Edildi