Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Müge Anlı'da Nevrigül cinayeti: Nazmiye gözaltına alındı

Müge Anlı'da Nevrigül cinayeti: Nazmiye gözaltına alındı

İznik'te kayıp olarak aranan ve 45 gün sonra zeytinlikte ölü bulunan Nevrigül Alan'ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Olayla ilgili Müge Anlı'nın programında canlı yayına çıkan 16 yaşındaki kardeşi Nazmiye, gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı'da Nevrigül cinayeti: Nazmiye gözaltına alındı

İznik'te yaşayan Nevrigül Alan, 20 Temmuz 2023 tarihinde Gemlik'te babasının yanına gitmek için evden ayrıldı. Çocuklarını almak için babasının evinden ayrılan kadından bir daha haber alınamadı. Yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler Nevrigül Alan'ı bulmak için çalışma başlattı.

Nevrigül'ün cesedi nerde bulundu?

Ekiplerin arama çalışmaları devam ederken Gemlik Umurbey Mahallesi'nde çevredeki bir tarla sahibi tarafından polise zeytinlikte ceset olduğu ihbarı geldi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ekipler cesedin 45 gün önce kaybolan Nevrigül Alan'a ait olduğunu belirledi.Genç kadının cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Nevrigül Alan'ın ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, genç kadının kardeşi Nazmiye, Müge Anlı'nın programında canlı yayına çıkarak olayla ilgili bildiklerini anlattı. Nazmiye, ablasının eski eşi Remzi ve kardeşi Abdullah ile birlikte olduğunu, ancak ablasının Remzi'den ayrıldıktan sonra kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü.

Nazmiye Gözaltına mı alındı?

Nazmiye'nin programda yaptığı açıklamalar üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yeni bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Nazmiye, 18 Temmuz 2023 tarihinde Ziya Kaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Ziya Kaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan Nazmiye'nin savcılık tarafından ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Öte yandan savcıya ifade veren Nazmiye ve programa katılan diğer kişilerin serbest bırakıldığı, soruşturmanın ardından dava açılıp açılmayacağına karar verileceği öğrenildi.

Olayın nasıl gerçekleştiği ve 16 yaşındaki Nazmiye'nin gözaltına alınmasıyla birlikte soruşturmanın seyrinde nasıl bir değişiklik olacağı merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Koç'un oğlu, Okul Açık'ta taraftarlarla buluştu

Ali Koç'un oğlu, Okul Açık'ta taraftarlarla buluştu