Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin İnci Taneleri Yeni Sezonuyla Göcek’te Başlıyor! Kaçtılar!

İnci Taneleri Yeni Sezonuyla Göcek’te Başlıyor! Kaçtılar!

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu "İnci Taneleri" dizisi, Göcek'te geçen yeni sezon fragmanıyla seyircileri heyecanlandırdı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnci Taneleri Yeni Sezonuyla Göcek’te Başlıyor! Kaçtılar!
KAYNAK: Haber Merkezi

Yılmaz Erdoğan'ın Kanal D'de yayınlanan dizisi "İnci Taneleri", yeni sezon için gün sayarken, yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı ve seyircilere sürprizlerle dolu bir sezon vaat etti.

Göcek’te Sürprizlerle Dolu Bir Sezon

10 Ekim Perşembe akşamı yeni sezonu ile Kanal D ekranlarına dönecek olan İnci Taneleri dizisinin fragmanı yayınlandı. Göcek'te geçen sahnelerde, karakterlerden Azem, Dilber, Yıldız ve Zerre yer alırken, Azem’in “Bir hikâyeyi tam olarak anlayabilmeniz için tamamını okumanız gerekir.” sözleri, yeni sezonda büyük olayların yaşanacağını işaret etti.

Aşk, Cinayet, Gerilim ve İhanet Dolu Bir Sezon

Yeni sezon tanıtımında Azem karakteri, “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” ifadeleriyle gerilimi artırdı. Bestemsu Özdemir’in “Semiramis” karakteriyle saçlarını sarıya boyatarak yaptığı imaj değişikliği de dikkat çekerken, dizide nasıl bir rol oynayacağı merak konusu oldu.

Güçlü Oyuncu Kadrosu

Dizinin kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez otururken, yeni sezonda kadroya katılacak diğer isimler de heyecanla bekleniyor.

"Tehdit Değil Ama Görüşeceğiz" Sözleri Dikkat Çekti

Tanıtımın son sahnesinde bir yatta görülen Azem, “Ben seni tehdit etmiyorum. Tehdit olsa belki unuturum ama verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” ifadeleriyle izleyicilere gerilim dolu sahneler vaat etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Sokak Hayvanını Sahiplendi ve "Akrep" İsmi Verdi

Antalyaspor Sokak Hayvanını Sahiplendi ve "Akrep" İsmi Verdi