Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem THY’den ücretsiz bilet değişimi açıklaması

THY’den ücretsiz bilet değişimi açıklaması

Türk Hava Yolları, Orta Doğu'ya düzenlenen uçuşlar için yolcularına esneklik sağlıyor. İran, Irak, Ürdün ve Lübnan varışlı seferlere kayıtlı yolcular, bilet değişimi, iade talepleri ve bilet süresinin uzatılması gibi imkanlardan faydalanabilirler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
THY’den ücretsiz bilet değişimi açıklaması
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk Hava Yolları, Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler sonrasında İran, Irak, Ürdün ve Lübnan varışlı uçuşlar için önemli bir duyuru yaptı. Yolculara, bu bölgelere düzenlenen seferlerde ücretsiz bilet değişimi imkanı tanındı.

Duyuruda Yer Alan Esaslar

Yapılan açıklamada, 13 Nisan 2024 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 13 Nisan 2024 ile 22 Nisan 2024 (Dahil) arasındaki İran, Irak, Ürdün ve Lübnan varışlı seferlere kayıtlı tüm Türk Hava Yolları yolcularının, 22 Nisan 2024 (Dahil) tarihine kadar işlem yaptırmaları gerektiği belirtildi.

1) Rezervasyon Değişiklikleri: Yolcular, bu tarihler arasındaki seferlere ücretsiz olarak rezervasyon değişikliği yapabilecekler.

2) İade Talepleri: Bilet kuralları çerçevesinde işlem görecek olan iade talepleri için belirli prosedürler bulunmaktadır.

3) Bilet Süresinin Uzatılması: Değişiklik cezası olmadan, biletlerin geçerliliği 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılabilecektir.

4) Uygulama Kapsamı: İlgili uygulamalar, sadece Türk Hava Yolları tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacaktır.

Son Karar Tarihi: 22 Nisan 2024

Türk Hava Yolları, Orta Doğu'ya yönelik seyahatlerde esneklik sağlayan bu kararın, 22 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olduğunu belirtti. Yolcuların, bu tarihe kadar gerekli işlemleri yapmaları önemle vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran'ın İsrail'e Saldırısı Sonrası Türkiye’den İlk Tepki Hakan Fidan ile Reisi Görüştü

İran'ın İsrail'e Saldırısı Sonrası Türkiye’den İlk Tepki Hakan Fidan ile Reisi Görüştü