Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Başkan Muhittin Böcek üniversite katlı otoparkını denetledi

Başkan Muhittin Böcek üniversite katlı otoparkını denetledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Katlı Otopark Projesi'ni yerinde inceleyerek, projenin tamamlanma aşamasını değerlendirdi. Projenin Antalya'nın en büyük otoparkı olma özelliği taşıdığı belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Muhittin Böcek üniversite katlı otoparkını denetledi
KAYNAK: Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi ile yapılan iş birliği protokolü kapsamında hayata geçirilen katlı otopark projesini yerinde inceledi.

İş Birliği Protokolü Sonrası Tamamlanan Proje

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan arasında imzalanan iş birliği protokolü sonrasında başlanan Akdeniz Üniversitesi Katlı Otopark Projesi betonarme imalatları tamamlandı ve üniversiteye teslim edildi.

En Büyük Otopark Antalya'da

Başkan Böcek, 13 bin 244 metrekarelik alanda zemin artı 3 kat olarak inşa edilen otoparkı inceleyerek, projenin bir yıl önce tamamlanarak Akdeniz Üniversitesi'ne devredildiğini belirtti. Güncel fiyatlarla 210 milyon liraya mal olan projenin 1797 araçlık kapasitesiyle Antalya'nın en büyük otoparkı olduğunu vurguladı. Ayrıca, otoparkın aynı zamanda afet toplanma merkezi olarak da kullanılabileceğini söyledi.

Hizmete Açılma Süreci

Projede yer alan diğer mimari uygulamaların, mekanik ve elektrik grubu imalatlarının ve çevre düzenlemesinin Akdeniz Üniversitesi tarafından gerçekleştirileceğini belirten Başkan Böcek, projenin taahhüt edilen zamandan önce tamamlanmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Evren İmre ise, betonarme inşaatın tamamlanmasının ardından üniversiteye devredilen inşaatın ikmal ihalesinin üniversite tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. Yatırım programında yer alan inşaatın ihale sonrasındaki çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten İmre, bütçeden gerçekleştirilen yatırımın vatandaşların ve personelin hizmetine açılacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rus Kadın Alanya'da Evinde Ölü Bulundu

Rus Kadın Alanya'da Evinde Ölü Bulundu