Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem THY’nin Yer Hizmetleri Sağlayıcısı TGS’den Yaz Sezonunda Büyük Başarı

THY’nin Yer Hizmetleri Sağlayıcısı TGS’den Yaz Sezonunda Büyük Başarı

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri sağlayıcısı TGS, yaz sezonunu büyük bir başarı ile tamamladı. TGS, Yaz Operasyonunda Rekor Başarı Elde Etti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
THY’nin Yer Hizmetleri Sağlayıcısı TGS’den Yaz Sezonunda Büyük Başarı
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri sağlayıcısı TGS Türk Yer Hizmetleri A.Ş, yaz sezonunda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Yapılan açıklamaya göre, şirket 10 istasyonda 37 milyondan fazla yolcuya ve 234 bin uçuşa hizmet vererek yaz operasyonunu başarıyla tamamladı.

“Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tuttuk”

TGS yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, yaz operasyonları süresince müşteri memnuniyeti ve profesyonelliğin ön planda tutulduğu belirtildi. Şirket yetkilileri, “TGS ailesi olarak, global hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve profesyonelliği ön planda tutarak, yaz operasyonumuzu büyük bir başarıyla tamamladık. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan bu dönemde, 10 istasyonda 37 milyondan fazla yolcuya ve 234 bin uçuşa hizmet verdik” ifadelerine yer verdi.

“Ülkemize Ve Hizmetlerimize Değer Katmaya Devam Edeceğiz”

Açıklamada, TGS ailesinin bu başarısında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına, iş ortaklarına ve müşterilere teşekkür edildi. “Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte, ülkemize ve hizmetlerimize değer katmaya devam edeceğiz” denildi.

“Global Hedefler Doğrultusunda İlerliyoruz”

TGS, bu büyük başarı ile global hedefler doğrultusunda ilerlediğini bir kez daha kanıtladı. Şirket, hizmet kalitesini artırarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başardı. “TGS ailesi olarak, global hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve profesyonelliği ön planda tutarak, yaz operasyonumuzu büyük bir başarıyla tamamladık” şeklinde yapılan açıklama, şirketin gelecekte de büyümeye ve başarılarını artırmaya devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik Belediyesi'nden Okullarda Hijyen Seferberliği

Serik Belediyesi'nden Okullarda Hijyen Seferberliği