Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Ayar: Kediye ciğer emanet edilmez

Ayar: Kediye ciğer emanet edilmez

Tüm Emekli Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Ayar, 16 yıldır ülkede söz sahibi olanların artık gitmesi gerektiğini belirterek, “16 yıldır ülkeyi yöneten iktidar, ekonomiyi iflas noktasına getirdi. Şimdi, batırdıkları ekonomiyi düzeltmek için yine oy istiyorlar! Bize, ciğeri kediye emanet edin, diyorlar” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayar: Kediye ciğer  emanet edilmez


Tüm Emekli Sen Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Haziran seçiminin önemine dair Büro Emekçileri Sendikası’nda (BES) basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Tüm Emekli Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Ayar, yönetim kurulu üyeleri Ayşen Öz Akbulut ve Mehmet Şerif Özdemir katıldı.

 

EKONOMİYİ BATIRDILAR

Başkan Ayar, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin ülkenin geleceği için çok önemli sonuçlar doğuracağını dile getirerek, “Bu güne kadar iktidar olanlar, hep sermaye dostu, emekçi düşmanı politikalar uyguladı. 16 yıldır ülkeyi yöneten iktidar, ekonomiyi iflas noktasına getirdi. Şimdi, 16 yılda batırdıkları ekonomiyi düzeltmek için yine oy istiyorlar! Bize, ciğeri kediye emanet edin, diyorlar” diye konuştu.

 

EMEKLİLER ENDİŞELİ

16 yılda ülkenin ileriye değil de geriye gittiğini iddia eden Ayar, “Birileri devlet ihaleleriyle zengin oldu. Patronlar rahat etti. Emeğiyle geçinenler ise daha da yoksullaştı. Başarı dedikleri bu! Türkiye’de milyonlar artık önünü göremiyor. Ne yoksulluk girdabında inleyen işsizler, ne açlık sırı altında ücrete mahkûm olan asgari ücretle çalışan emekçiler ne de 30-35 yıl çalışmış üretmiş olan emekliler yarınlar için endişeli ve kaygılı’ diye konuştu.

 

ARTIK ‘TAMAM’ DİYORUZ

Ayar, oy istemek için Ramazan ve Kurban Bayramı’nda ki emekliye ikram edilen 1000 TL’nin ağızlara çalınan bir parmak bal gibi olduğunu da kaydetti. Ayar şöyle konuştu: “Bizler 30-35 yıl çalışmanın sonunda ihtiyaçlarını karşılayabilen, çocukları için, torunları için çam sakızı çoban armağanı katkı koyabileceğimiz bir yarınlar hayalindeydik. Onlar 1000 TL ikramiye vererek emeklilerin desteğini almayı planlıyorlar, oy istiyorlar ama artık ‘tamam’ diyoruz” Senem KÖR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Üniversitelilerden ‘Sinan Hoca’yı   isteriz’ kampanyası

Üniversitelilerden ‘Sinan Hoca’yı isteriz’ kampanyası