Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem SUBÜ 13 akademik personel alacak! Başvuru süreci belli oldu

SUBÜ 13 akademik personel alacak! Başvuru süreci belli oldu

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından yapılan duyuruya göre, üniversite bünyesine 13 yeni akademik personel alımını açıklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SUBÜ 13 akademik personel alacak! Başvuru süreci belli oldu
KAYNAK: AA

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), yeni akademik kadroları için ilana çıktı. Üniversitenin farklı fakülte ve meslek yüksekokullarında görev almak üzere profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alımı yapılacak.

Akademik kadrolar için 13 kişilik alım

SUBÜ, Spor Bilimleri, Teknoloji ve Turizm Fakülteleri ile Arifiye, Hendek ve Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokullarında istihdam edilmek üzere toplamda 13 akademik personel alımı gerçekleştirecek. Bu kadrolar şu şekilde dağıtılacak:

  • 1 profesör
  • 1 doçent
  • 2 doktor öğretim üyesi
  • 5 öğretim görevlisi
  • 4 araştırma görevlisi

Başvurular 15 gün sürecek

Açıklamaya göre, adayların başvuruları Resmi Gazete'de yayımlanan ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde alınacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar, üniversitenin ilan portalı olan SUBÜ İlan Sayfası üzerinden süreci takip edebilecek.

Başvuru süreci nasıl takip edilecek?

Başvuruların sonuçları, https://ilan.subu.edu.tr/ adresinden açıklanacak. Üniversite, adayların tüm gelişmeleri bu sayfadan düzenli olarak kontrol etmelerini tavsiye ediyor.

SUBÜ 13 akademik personel alacak! Başvuru süreci belli oldu

Subü kaç yıllık?

Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne bağlı olarak eğitim veren 4 yıllık bir fakültedir ve Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde bulunmaktadır. Fakültemizde, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Finans ve Bankacılık olmak üzere üç bölüm bulunmaktadır.

SUBÜ neyin açılımı?

6 Bilgiyi Beceri ile Bütünleştiren Üniversite SUBÜ Eylül/Ekim/Kasım 2019 SADEM TÖRENLE HİZMETE AÇILDI Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Dil Eğitim, Öğretim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin (SADEM) açılışında konuşan SUBÜ Rektörü Prof. Dr.

SUBÜ Türkiye'de kaçıncı sırada?

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından akademik teşvik performanslarına göre hazırlanan Devlet Üniversiteleri ve Fakülte Sıralaması (DÜS) çalışmasında; Türkiye'de tüm devlet üniversiteleri arasında üçüncü sırada yer aldı.

SUBÜ diploması yurtdışında geçerli mi?

Tüm bu özelliklerle Teknoloji Fakültesi Mezunları'nın diplomalarının uluslararası geçerliliği ve tanınırlığının sürekliliği sağlanmış oldu. Özellikle üniversite tercihinde Avrupa Birliği ve Uluslararası geçerliliği olan diplomaların önemli bir özellik olduğu kabul ediliyor.

Uygulamalı Bilimler Üniversitesi farkı nedir?

Fakültelerden tek farkı mesleğe yönelik uygulamalı eğitim amacı ile kurulmuş olmalarıdır. Belirli bir meslek dalına yönelik eğitim ve öğretime ağırlık vererek, her biri farklı eğitim öğretim programı yürüten bölümler ile ana sanat – ana bilim dallarından oluşur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Altın Portakal Film Festivali Biletleri Satışa Sunuldu

Antalya Altın Portakal Film Festivali Biletleri Satışa Sunuldu