Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Antalya’da 100’üncü Yıla özel deniz korteji

Antalya’da 100’üncü Yıla özel deniz korteji

Antalya'da Cumhuriyetimizin 100’ncü yılını kutlamak için Kaleiçi Yat Limanı’nda Deniz Korteji düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da 100’üncü Yıla özel deniz korteji
KAYNAK: İHA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda kırmızı beyaz bayraklarla donatılan alanda çelenk sunulduktan sonra, Cumhuriyetimizin 100’ncü yılını kutlamak için Kaleiçi Yat Limanı’nda Deniz Korteji düzenlendi.

Törene, Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yb. Tolga Coşkun, 3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı P.Komd. Alb. Mehmet Kayhan, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Vali Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in Atatürk Anıtına çelenk sunmalarının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Deniz Korteji başladı. Vali Şahin, teknelerle geçen vatandaşları selamladı ve bayramlarını kutladı. Deniz kortejine; Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik ve Orman Bölge Müdürlüğü’nün helikopter ve uçakları da katılarak Antalyalılara görsel bir ziyafet sundular.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan Filistin mitinginde de Gezi'ye çattı!

Erdoğan Filistin mitinginde de Gezi'ye çattı!