Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk Beyrut'ta saldırıya uğradı

CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk Beyrut'ta saldırıya uğradı

İsrail'in Beyrut'a saldırıları sürerken, CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk canlı yayında saldırıya uğradı. O anlar büyük yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

İsrail'in Beyrut'a saldırıları sürerken bölgede görev yapan CNN Türk ekibi, canlı yayın sırasında beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, yayın esnasında saldırıya uğradığı anlarda "Pardon, pardon, pardon" diyerek yayını sonlandırmak zorunda kaldı.

Saldırılar Beyrut'u Geriyor

İsrail'in Beyrut'a yönelik saldırıları devam ediyor. Özellikle Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın öldürülmesinin ardından bölgede tansiyon her geçen dakika artıyor. Gerilimli ortamda CNN Türk ekibi de saldırılara maruz kaldı. Canlı yayın sırasında Fulya Öztürk'ün yayınını engelleyen bir grup, muhabiri zor durumda bıraktı. Söz konusu anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve geniş yankı buldu.

Fulya Öztürk Kimdir?

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989’da Adana’nın Seyhan ilçesinde doğdu. Türk gazeteci, haber muhabiri ve sunucu olarak tanınan Öztürk, özellikle afet bölgelerinde ve savaş muhabirliklerinde gösterdiği performansla dikkat çekti.

Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji’nde tamamlayan Fulya Öztürk, 2006 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenim görmeye başladı. Aynı yıl televizyonculuk kariyerine adım attı.

Fulya Öztürk'ün Muhabirlik Kariyeri

Fulya Öztürk, 2010 yılında CNN Türk Haber Merkezi'nde göreve başladı. Üç yıl boyunca kurgu editörlüğü yaptıktan sonra 2013'te saha muhabirliğine adım attı. Kariyeri boyunca birçok önemli habere ve olaya tanıklık etti. 2014 yılında "Kobani'den kaçan Suriyeli Besma'nın Hikayesi" haberi ile büyük yankı uyandırdı. Ayrıca, 2015 yılında yaptığı "Sığınamayanlar" belgeseli ile "Yılın Muhabiri" ve "En İyi Özel Haber" dallarında ödüller kazandı.

Fulya Öztürk'ün Haberleri

Fulya Öztürk, 2018 yılında Çorlu tren kazasında yaptığı canlı yayın ile geniş kitlelerin dikkatini çekti. Afrika'nın yoksul ülkelerinde çektiği insani yardım haberleri ile de dikkat çeken Öztürk, 2020 yılında Dağlık Karabağ Savaşı'nı takip etti. Burada yaşadıklarını bir mini-belgesel ile anlattı. Dağlık Karabağ'daki çalışmaları Azerbaycan’da "Fulya: Gözyaşının Zafere Dönüş Hikayesi" adlı belgesele konu oldu.

Son Yıllardaki Çalışmaları

2022 yılında yeniden CNN Türk’e dönen Fulya Öztürk, saha muhabirliğine devam etti ve CNN Türk Haber Merkezi’nin Özel Haberler Şefi olarak görev yaptı. Rusya-Ukrayna savaşı sırasında Moskova'dan yaptığı haberlerle dikkat çeken Fulya Öztürk, son olarak İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Lübnan'ın Beyrut şehrine gitti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 30 Eylül Pazartesi Bugünün Kararları Ne?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 30 Eylül Pazartesi Bugünün Kararları Ne?