Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Afyonkarahisar’a Halk Lokantası Açılıyor

Afyonkarahisar’a Halk Lokantası Açılıyor

Afyonkarahisar Belediyesi, ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara yönelik İkinci Halk Lokantası'nın açılışını gerçekleştirecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Afyonkarahisar’a Halk Lokantası Açılıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda önemli bir adım atarak, şehirde ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara yönelik yeni bir hizmet sunuyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde AKP'den CHP’ye geçen Afyonkarahisar Belediyesi, halkın yaşamını kolaylaştırmaya yönelik projelerini hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, halkın bütçesine uygun fiyatlarla sağlıklı yemekler sunacak olan İkinci Halk Lokantası, 2 Ekim Çarşamba günü açılışını gerçekleştirecek.

Afyonkarahisar’da İkinci Halk Lokantası Açılıyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni halk lokantasının açılacağını duyurdu. Köksal, "Halkımızın bütçesine dost, lezzetli ve sağlıklı yemekler sunan İkinci Halk Lokantası kapılarını açıyor." ifadelerini kullanarak, bu yeni hizmetin halk için büyük bir kolaylık sağlayacağını belirtti.

Lokanta, 2 Ekim Çarşamba günü saat 12.30’da Anıtpark yanında açılacak ve tüm halk bu açılışa davet edildi. Belediye tarafından yapılan bu hizmet, özellikle dar gelirli vatandaşların bütçelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris Belediyesi'nden 6 Arsa Satışı: İhale Yapılacak

Marmaris Belediyesi'nden 6 Arsa Satışı: İhale Yapılacak