Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi Ek MTV 2024’te tekrar alınacak mı? Mehmet Şimşek son kararı verdi

Ek MTV 2024’te tekrar alınacak mı? Mehmet Şimşek son kararı verdi

Hacı Yakışıklı, Bakan Şimşek ile yaptığı röportajın detaylarını canlı yayında paylaştı: "Mehmet Şimşek'le kritik ekonomi konularını masaya yatırdık."

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ek MTV 2024’te tekrar alınacak mı? Mehmet Şimşek son kararı verdi

TV100 ekranlarında yayınlanan Özgür İfade programına konuk olan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, programın sunucusu Hacı Yakışıklı ile gerçekleştirdiği görüşmede önemli açıklamalarda bulundu. Yakışıklı, Mehmet Şimşek'in 2024'ün ikinci yarısından itibaren enflasyonun kademeli olarak düşeceği yönündeki açıklamalarını detaylarıyla aktardı. Bakan Şimşek, enflasyonun azaltılması konusunu önemli hedeflerinden biri olarak belirtti.

Vergi Artışlarına Son: 2024 Yılında Vergi Artışı Olmayacak

Programda Mehmet Şimşek, 2024 yılında vergi artışlarının yaşanmayacağını açıklayarak ekonomik planlamaya ilişkin önemli bir bilgi verdi. Hacı Yakışıklı, Bakan Şimşek'in vergi politikalarına dair bu açıklamasını canlı yayında izleyicilere duyurdu.

Ek MTV 2024’te tekrar alınacak mı?

MTV Sorusu ve Kesin Cevap: 2024 Ek MTV Alınmayacak

Hazine ve Maliye Bakanı, 2023 yılında iki defa alınan Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hacı Yakışıklı, Mehmet Şimşek'in milyonların merak ettiği "2024 yılında ikinci bir MTV yani ek MTV alınacak mı?" sorusuna kesin bir cevap aldığını ve Bakan'ın bu konuda 2024 yılında ek bir MTV alınmayacağını net bir şekilde duyurduğunu izleyicilere iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uyarı geldi! Kuyumcular yastık altı altınları istemiyor

Uyarı geldi! Kuyumcular yastık altı altınları istemiyor