Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Ekonomi CLK’ya meşaleli protesto

CLK’ya meşaleli protesto

Antalya’da sıklıkla yaşanan elektrik kesintileri ve gecikmeli gönderilen faturalar meşaleli yürüyüşle protesto edildi. CHP Muratpaşa İlçe Örgütü tarafından düzenlenen eylemde katılımcılar, ’’Hırsız CLK Antalya’dan defol. CLK şaşırma sabrımızı taşırma. CLK

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CLK’ya meşaleli protesto

 

Antalya’da sıklıkla yaşanan elektrik kesintileri ve gecikmeli gönderilen faturalar meşaleli yürüyüşle protesto edildi. CHP Muratpaşa İlçe Örgütü tarafından düzenlenen eylemde katılımcılar, ’’Hırsız CLK Antalya’dan defol. CLK şaşırma sabrımızı taşırma. CLK’nın ampulü Antalya’da patladı’’şeklinde sloganlar attı.

 

CHP Muratpaşa İlçe örgütü sıkça yaşanan elektrik kesintileri ve yüklü rakamlarla gelen elektrik faturalarını protesto etmek amacı ile protesto yürüyüşü düzenledi. düzenledi. CHP Muratpaşa İlçe Örgütü önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na sonlanan yürüyüşe katılanlar,  ’’Hırsız CLK Antalya’dan defol. CLK şaşırma sabrımızı taşırma. CLK’nın ampulü Antalya’da patladı’’şeklinde sloganlar attı.

HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETTİLER

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde grup adına açıklama yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul,“Elektriğe en çok ihtiyacımızın olduğu soğuk günlerde 8-10 saat hatta günlerce elektriğimiz kesildi. Şu anda birçoğumuzun çocukları hastanede yatıyor Ardından yüklü elektrik faturaları ile hepimiz şok yaşadık. Yüklü miktardaki faturalar ile zamlı tarifeler uygulanarak haksız kazanç elde edildi. Kim yaptı bunu CLK " dedi.

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar ise yaptığı açıklamada, yapılan uygulamanın hukuka aykırı olduğunu belirterek, “Elektrik kesintilerinden Antalya halkı bıkmış usanmıştır. Her defasında geç okuyup, geç gönderilen faturalar nedeniyle halktan haksız kazanç sağlanmıştır. Kimse kendi hatasına dayanarak hak sağlayamaz” dedi. Açıklamanın ardından grup, ellerindeki meşale ve mumlarla olaysız bir şekilde dağıldı.(Deniz TOPKAYA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zübük Şubat’ta Antalya’da

Zübük Şubat’ta Antalya’da