Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi BinBin halka arz ne zaman? BinBin halka arz kaç lot verir?

BinBin halka arz ne zaman? BinBin halka arz kaç lot verir?

Elektrikli scooter kiralama hizmeti sunan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş., SPK onayı ile halka arz ediliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BinBin halka arz ne zaman? BinBin halka arz kaç lot verir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Elektrikli scooter kiralama hizmeti sunan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile halka arz ediliyor. 91,85 TL fiyatla arz edilecek olan BinBin, toplamda 17 milyon lot dağıtacak. Peki, BinBin halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir ve hangi bankalardan alınabilir? İşte, tüm detaylar...

BinBin Halka Arz Tarihi ve Detayları

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.'nin halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. BinBin halka arzı, 3-4 Ekim 2024 tarihleri arasında talep toplayacak. Bu süreçte yatırımcılar, belirtilen tarihler arasında taleplerini iletebilecek.

BinBin Hisse Fiyatı Ne Kadar?

Halka arz fiyatı 91,85 TL olarak belirlenen BinBin hisseleri, toplamda 1,5 milyar TL halka arz büyüklüğüne sahip olacak. Halka arz sonrası şirketin halka açıklık oranının yüzde 15,18 olması bekleniyor. Yatırımcılar için belirlenen bu fiyat ve oranlar, şirketin finansal geleceği hakkında önemli ipuçları sunuyor.

BinBin Halka Arz Kaç Lot Dağıtacak?

BinBin, halka arz kapsamında toplamda 17 milyon lot dağıtacak. Katılımcı sayısına göre dağıtılacak lot miktarları ise şu şekilde planlanıyor:

300 Bin Katılım: 57 Lot (5235 TL)
700 Bin Katılım: 25 Lot (2296 TL)
1.1 Milyon Katılım: 16 Lot (1469 TL)
1.5 Milyon Katılım: 12 Lot (1102 TL)
1.9 Milyon Katılım: 9 Lot (826 TL)
2.3 Milyon Katılım: 8 Lot (734 TL)
2.7 Milyon Katılım: 7 Lot (642 TL)
3.1 Milyon Katılım: 6 Lot (551 TL)

Bu dağıtım planı, yatırımcıların taleplerine göre lot sayısının nasıl değişeceğini gösteriyor ve olası getirileri tahmin etmelerine yardımcı oluyor.

BinBin Halka Arz Hangi Bankalarda Var?

BinBin halka arzında aracı kurum olarak Bulls Yatırım Menkul Değerler A.Ş. görev alacak. Yatırımcılar, 'BINBN' kodlu hisseyi Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili banka ve yatırım kuruluşlarından satın alabilecekler. Bu süreçte, halka arza katılmak isteyenlerin yetkili aracı kurumlarla iletişime geçmeleri gerekecek.

BinBin Halka Arz Katılım Endeksine Uygun Mu?

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.'nin halka arz edilecek şirket paylarının katılım endeksine uygun olduğu belirtiliyor. Bu durum, İslami finans prensiplerine göre yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için önemli bir detay oluşturuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doyran'a HES Doğaya ve Tarıma Zarar! EMO'dan HES'e İtiraz

Doyran'a HES Doğaya ve Tarıma Zarar! EMO'dan HES'e İtiraz