Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya TBMM Başkanı Kurtulmuş BAE Devlet Başkanı ile Kritik Görüşmede

TBMM Başkanı Kurtulmuş BAE Devlet Başkanı ile Kritik Görüşmede

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı ile Önemli Görüşme Gerçekleştirdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TBMM Başkanı Kurtulmuş BAE Devlet Başkanı ile Kritik Görüşmede
KAYNAK: İHA

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kurtulmuş, başkent Abu Dabi'de Kasr Al Bahar'da BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi. Görüşme, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel konuları da kapsayan önemli bir platform oldu.

A W131427 02

Kurtulmuş, görüşmede Türkiye-BAE ilişkilerinin sağlıklı seyrinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki ülke arasındaki dostluk ve işbirliği ilişkilerinin mükemmel düzeyde olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu işbirliğinin her alanda artarak devam etmesini arzuladıklarını belirtti.

A W131427 03

ASELSAN BAE Ofisi'nin bugün açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Kurtulmuş, BAE ile yüksek teknoloji ve savunma sanayii alanında büyük bir işbirliği potansiyeli olduğunu söyledi.

A W131427 01

BAE'nin Filistin davasına verdiği destek için teşekkür eden Kurtulmuş, Filistin'deki acil ateşkesin sağlanması ve halkın durumunun iyileştirilmesi için bölge ülkelerinin ortak akılla hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep’te Dorsesi Açılan Tır Üst Geçide Sıkıştı

Gaziantep’te Dorsesi Açılan Tır Üst Geçide Sıkıştı