Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Suriye'den açıklama: İsrail Şam çevresine hava saldırısı düzenledi

Suriye'den açıklama: İsrail Şam çevresine hava saldırısı düzenledi

Suriye tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail, yerel saatle 02.25'te Golan Tepeleri'nden Suriye'nin başkenti Şam çevresindeki bazı bölgelere hava saldırısı düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Suriye'den açıklama: İsrail Şam çevresine hava saldırısı düzenledi
KAYNAK: İHA

Suriye tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail, yerel saatle 02.25'te Golan Tepeleri'nden Suriye'nin başkenti Şam çevresindeki bazı bölgelere hava saldırısı düzenledi. Suriye resmi haber ajansı tarafından yapılan açıklamada, atılan füzelerin çoğunun Suriye'nin hava savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Bölgeye düşen birkaç füzenin ise maddi hasara neden olduğu belirtildi. İsrail ordusu ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu saldırı, İsrail'in son zamanlarda Suriye'ye yönelik gerçekleştirdiği bir dizi hava saldırısından biri. İsrail, 8 Kasım tarihinde de Suriye'nin güneyindeki askeri noktalara benzer bir saldırı gerçekleştirmişti. İsrail, Suriye'de iç savaşın başlamasından bu yana, özellikle İran destekli güçlere, Lübnan Hizbullahı'na ve Suriye ordusuna ait mevzilere yönelik yüzlerce hava saldırısı düzenledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT operasyonuyla P*K’nın Suriye ideolojik alan sorumlusu Ali Subaşı etkisiz hale getirildi

MİT operasyonuyla P*K’nın Suriye ideolojik alan sorumlusu Ali Subaşı etkisiz hale getirildi