Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya İran'dan İsrail'e 200 füze ateşlendi: Askeri hedefler vuruldu

İran'dan İsrail'e 200 füze ateşlendi: Askeri hedefler vuruldu

İran Meclisi Ulusal Güvenlik Komisyonu Başkanı İbrahim Azizi, 200 füzenin ateşlendiğini ve İsrail'deki askeri hedeflerin büyük oranda vurulduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İran Meclisi Ulusal Güvenlik Komisyonu ve Dış Politika Başkanı İbrahim Azizi, İsrail'e gerçekleştirilen füze saldırısının detaylarını paylaştı. Azizi, 200 füzenin ateşlendiğini ve askeri hedeflerin büyük oranda vurulduğunu belirterek, İsrail'e ciddi bir uyarı mesajı verdiklerini söyledi.

"200 Füze Ateşlendi, Askeri Hedefler Vuruldu"

İran’ın İsrail’e yönelik gerçekleştirdiği füze saldırısıyla ilgili açıklama yapan İbrahim Azizi, bu operasyonun İsrail'e yönelik en büyük saldırılardan biri olduğunu vurguladı. Azizi, "Operasyonun ilk aşamasında yaklaşık 200 füze ateşlendi ve elde edilen bilgilere göre askeri hedeflerin büyük bir kısmı başarıyla vuruldu" dedi. Ayrıca, bu saldırının Siyonist rejime ciddi bir uyarı olduğunu belirtti.

"Yanlış Hesap Yapmanın Bedeli Ağır Olur"

Azizi, Devrim Muhafızları Ordusu’nun verdiği sözleri yerine getirdiğini ve eğer İsrail benzer hatalara devam ederse, bunun sonuçlarının daha da ağır olacağını söyledi. Eski Kudüs Gücü Komutanı ve eski İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi ise, bu saldırının İsrail’e karşı yapılan en güçlü operasyon olduğunu belirtti ve "Eğer İsrail işgallerine devam ederse, karşılaşacağı sonuçlar daha da yıkıcı olacak" uyarısında bulundu.

Mesud Pezeşkiyan'dan açıklama 

Öte yandan İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan da “İran'ın ve bölgenin barışı ve güvenliği için meşru yasal hakkımızı kullanarak Siyonist rejimin katliamlarına cevap verdik” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel'den Meclis'te İsrail için kapalı oturum çağrısı

Özgür Özel'den Meclis'te İsrail için kapalı oturum çağrısı