Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber İsrail Lübnan'ın Güneyine Hava Saldırısı Düzenledi: 50 Ölü 300 Yaralı

İsrail Lübnan'ın Güneyine Hava Saldırısı Düzenledi: 50 Ölü 300 Yaralı

İsrail, Lübnan'ın güneyine yeni bir hava saldırısı başlattı. Lübnan Sağlık Bakanlığı'na göre saldırılarda 50 kişi hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Lübnan'ın Güneyine Hava Saldırısı Düzenledi: 50 Ölü 300 Yaralı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine yönelik yeni bir hava saldırısı başlattığını duyurdu. 

Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırılarda 50 kişi hayatını kaybederken 300 kişi yaralandı. Bölgeden gelen haberlere göre saldırılar sırasında çok sayıda yerden dumanlar yükseldi.

Sosyal Medyada Saldırı Görüntüleri Paylaşıldı

Sosyal medyada paylaşılan videolarda, Lübnan’ın güneyinde gerçekleşen saldırılar sonucunda dumanların yükseldiği görülüyor. İsrail savaş uçaklarının bölgeye yoğun hava saldırıları düzenlediği belirtilirken, bölgede ciddi maddi hasar meydana geldiği tahmin ediliyor.

Sabahki Saldırılar: 150 Hedef Vuruldu

İsrail ordusu, sabah saatlerinde de Lübnan’ın güneyine yönelik hava saldırıları düzenlemişti. Ordudan yapılan açıklamaya göre, sabahki saldırılarda 150'den fazla hedef vuruldu. Çok sayıda savaş uçağının katıldığı operasyon, Lübnan’da büyük yankı uyandırdı.

Lübnan Vatandaşlarına Tahliye Mesajları Gönderildi

Beyrut ve diğer bölgelerdeki Lübnan vatandaşları, İsrail’den tahliye edilmeleri gerektiğini bildiren telefon mesajları aldıklarını açıkladı. Lübnan ulusal haber ajansına (NNA) göre, vatandaşlara gönderilen mesajlar, bölgeden derhal tahliye edilmelerini talep ediyor. Lübnan Enformasyon Bakanı, kendisine de bu tür bir mesaj ulaştığını belirterek, bunun bir psikolojik savaş yöntemi olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Derbide Sakatlanmıştı! Saint-Maximin'in Durumu Belli Oldu

Derbide Sakatlanmıştı! Saint-Maximin'in Durumu Belli Oldu