Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun davasında flaş gelişme

Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun davasında flaş gelişme

Ünlü şarkıcı Metin Işık ve oğlu M.I.'nın, komşularının evini kurşunlamakla suçlandığı davanın duruşması görüldü. Savcı mütalaaasını verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şarkıcı Metin Işık ve oğlunun davasında flaş gelişme
KAYNAK: İHA

Kayseri Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, şarkıcı Metin Işık ve oğlu M.I., komşularının evini kurşunlamakla suçlanarak savcı mütalaasına maruz kaldı. Tutuksuz yargılanan Metin Işık, eşi G.I. ile birlikte davaya katılırken, oğlu M.I. ise tutuklu sanık olarak mahkemede yer aldı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşen duruşmada M.I., savunmasında, olayın öncesinde babasının tehdit edildiğini ve resmi mercilere başvurduklarını belirterek, kendilerini korumak amacıyla ateş ettiğini söyledi.

Şarkıcı Metin Işık Ve Oğlunun Davasında Flaş Gelişme (3) Result

Savcının Talepleri ve Şüphelilerin Savunmaları

Savcı, M.I.'nın 'öldürmeye teşebbüs', 'silahla olası kasıtla yaralama', 'duyularından veya organlarından birinin işlevinin sürekli zayıflaması/yitirilmesi‘ suçlarından, Metin Işık'ın ise 'silahlı tehdit' suçundan cezalandırılmasını talep etti. Tutuklu sanık M.I., savunmasında olayın öncesinde babasının tehdit edildiğini, resmi mercilere başvurduklarını ve sadece kendilerini korumak istediklerini ifade etti. Tutuksuz yargılanan Metin Işık ise, 'Dişimize basa basa tahrik edildik. Cani değiliz. İki senedir yerimizden olduk bir de iftira yedik. Vicdanınıza sığınıyorum” dedi.

Şarkıcı Metin Işık Ve Oğlunun Davasında Flaş Gelişme (2) Result

Mahkemenin Kararı

Cumhuriyet savcısının talepleri doğrultusunda, mahkeme, M.I.'nın ağır suçlamalarla karşı karşıya olduğu bir davanın eksikliklerinin giderilmesi amacıyla duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Şarkıcı Metin Işık Ve Oğlunun Davasında Flaş Gelişme (4) Result

Ne Olmuştu?

15 Ağustos 2022'de Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, şarkıcı Metin Işık ve oğlu M.I. ile komşuları arasında husumet kaynaklı bir tartışma yaşandı. Tartışmanın kızıştığı anlarda Metin Işık ve oğlu, komşularına pompalı tüfek ve av tüfeği ile ateş açtı. Ateş sonucunda 5 kişi yaralandı. Şarkıcı Metin Işık ile eşi G.I. ve oğlu M.I. ise olayın ardından gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile dostunu içki sofrasında vurdu! Müebbet hapis cezası aldı

Aile dostunu içki sofrasında vurdu! Müebbet hapis cezası aldı