Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kadın Konya'da Sokak Ortasında Anne ve Kızını Vuran Şüpheli Tutuklandı

Konya'da Sokak Ortasında Anne ve Kızını Vuran Şüpheli Tutuklandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda, anne ve kızı pompalı tüfekle vurularak hastaneye kaldırıldı. Şüpheli M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi, anne ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Sokak Ortasında Anne ve Kızını Vuran Şüpheli Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Konya'nın Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, tekel bayisi işletmecisi M.A., anne Raziye H. ve kızı Nazlı H. arasında iş yeri önünde çıkan tartışma sonucu şiddet uyguladı. Cuma akşamı saatlerinde meydana gelen olayda, M.A. pompalı tüfekle anne ve kızının bacaklarına ateş etti.

Olayın ardından sağlık ekipleri hemen müdahalede bulunarak, yaralı anne ve kızı olay yerinde ilk tedaviye aldı. Daha sonra ambulanslarla hastaneye sevk edilen ikilinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Saldırgan M.A., polis ekipleri tarafından suç aleti silahla birlikte yakalandı ve gözaltına alındı.

Tutuklama Kararı: Şüpheli Cezaevine Gönderildi

M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme tarafından tutuklanan şüpheli, cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, anne ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyonlarca emekliye teselli! Yüzde 30 indirim geldi

Milyonlarca emekliye teselli! Yüzde 30 indirim geldi