Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Samsun'da Kamyonete Arkadan Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Samsun'da Kamyonete Arkadan Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde Toybelen Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin kamyonete arkadan çarpması sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun'da Kamyonete Arkadan Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Samsun'un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi'nde, Samsun-Ankara karayolunda bulunan Toybelen ışıklı kavşakta meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin arkadan çarptığı kamyonetteki 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Kaza, 55 VE 026 plakalı otomobilin sürücüsü Nilüfer Küçükenez'in, önünde seyredip aniden duran 34 BUC 58 plakalı kamyonete çarpmasıyla gerçekleşti. Kazada, otomobil sürücüsü Nilüfer Küçükenez ile yanında bulunan kızı Deniz Küçükenez (5) yaralandı. Yaralı anne ve kızı, hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İnceleme Başlatıldı

Polis ekipleri, meydana gelen kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nedeni ve sorumlularıyla ilgili araştırmalar sürüyor. Kaza anında çevrede bulunan bazı vatandaşlar, kamyonetin ani bir şekilde durduğunu ve arkadan gelen otomobilin zamanında duramayarak çarptığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Halk Ekmek 5 lira olacak

CHP İzmir adayı Cemil Tugay: Halk Ekmek 5 lira olacak