Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Tokat'ta Sokak Ortasında Genç Kadına Bıçaklı Sald*rı: İşte O Anlar

Tokat'ta Sokak Ortasında Genç Kadına Bıçaklı Sald*rı: İşte O Anlar

Erbaa'da kaldırımda yürüyen genç kadına arkadan bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırganın peşinden koştuğu kadın, sırtından yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis, şüpheliyi gözaltına aldı ve soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Tokat'ta Sokak Ortasında Genç Kadına Bıçaklı Sald*rı: İşte O Anlar
KAYNAK: İHA

Erbaa ilçesinde meydana gelen olayda, kaldırımda yürüyen genç bir kadın arkasından bir kişinin bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Saldırganın neden saldırdığı henüz bilinmezken, genç kadın sırtından aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

Olay Anı

Yeşilyurt Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, S.G isimli genç kadın, kaldırımda yürürken arkasından gelen saldırganın bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında genç kadın kaçmaya çalışırken saldırgan peşine düştü ve kısa bir kovalamaca yaşandı.

Olayın Sonucu

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç kadın, ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunda birkaç kesik bulunan genç kadının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, adli dengesi yerinde olmayan M.K. isimli şüpheliyi olayla ilgili gözaltına aldı. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı ve saldırının ardındaki nedenler araştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da 14 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı

Bodrum'da 14 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Yakalandı